Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Makramé

Makramé

Makramézás

A régi kedves makramé újra visszatért. De ezúttal most más, minimalista. Sokkal letisztultabb mint a nagymamáink, dédijeink “tisztaszobájában”. Kevesebb szín, természetesebb forma. Az élnék színű falidíszek most sokkal modernebb formát öltenek. De nem csak falidíszek, hanem táskák, ékszerek, virágtartók, övek, és még sok más készíthető ezzel technikával.

A webáruházban és üzletben minden ehhez szükséges eszközt megtalálsz.

Mi az a makramé?

A makramé egy nagyon elterjedt és kedvelt technika napjainkban, hiszen nincs olyan otthon, ahova ne készíthetnénk a segítségével gyönyörű dekorációkat és kiegészítőket a gyönyörű makramé fonalakkal. Nem is csoda tehát, hogy makramé fonalainkat is nagyon sokan választják nap mint nap vásárlóink közül.

A makramézáshoz olyan erős, jó szakadószilárdságú fonalra van szükségünk, ami nehezen szakad, nem bolyhos és a szálak nagyon könnyen csúsznak egymáson. Speciális makramé fonalaink a legjobb választások tehát ilyen kiegészítők, díszek és dekorációk készítéséhez.

Kínálatunkban a 3 és 5 mm vastagságú, az egyszínű, a színes és a színátmenetes, a poliészter és a fésülhető makramé fonalakat egyaránt megtalálod.  Ezen felül elegáns fa golyókat is találsz webáruházunkban, amikkel könnyedén és látványosan fel tudod dobni az elkészített makramé munkáidat.

Az egyszínű és színes, 3 mm és 5 mm vastagságú makramé fonalak kötéshez, horgoláshoz egyaránt használhatóak, alkalmazásuk nagyon sokrétű, mert táska, szőnyeg, terítő, felsőruházat, függöny és gyakorlatilag bármilyen más kreatív alkotás megvalósítható a segítségükkel. Az eredmény pedig magáért beszél majd: te is büszkén mutathatod majd otthonod legújabb büszkeségeként és ajándékba is bátran adhatod a gyönyörű, minőségi makramé fonalakból készített munkáidat.

Álmodd meg a következő alkotásod, nézz szét webáruházunkban és találd meg az elkészítéséhez legideálisabb színes, egyszínű vagy csíkos, puha fésülhető vagy hagyományos makramé fonalat és kiegészítőt!

A makramézás lényegében különféle csomók összeállításából álló technika, amihez csak pár méter paracord, szatén zsinór vagy bármilyen zsinór, makramé fonal kell és már indulhat is a munka.

Mindezeket megtalálod a webáruházban, hatalmas választékkal és kiváló minőséggel!

https://pankafonalkincsesbanya.hu/4-mm-es-makrame-fonal-150