Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Makramé Cake fonal 1.900,-Ft

A Macrame Cake 2mm átmérővel rendelkező fonal, amelyben az 5 alapszín egyenletesen illeszkedik a 250 grammos tekercs mentén. A 60 % pamut és 40 % poliészter összeállítású anyag adja a fonal természetes merevségét, a mérsékelt rugalmasságot és a robusztus képessége rendkívül alkalmassá teszi a makramé-csomók kialakítását, a horgolásokat és a különféle kreatív projektek kialakítását. A Makramé cake fonal alkalmas: táska, hátizsák, dekoratív kiegészítők, ékszerek, háztartási kiegészítők, csomagolás, játékok – amigurumi -, szőnyegek készítéséhez. A fonal előnye, hogy ideálisan kombinálható természetes anyagokkal - fa, tengeri kagyló, fém, kövek, durva kender.

250 gramm és 250 méter

Ára: 1.900,-Ft

A Macrame Cake 2 mm-es CAKE fonal kör keresztmetszetű, 2 mm átmérőjű, szorosan kötött zsinór, melyben 5 alapszín simán összeolvad a 250 grammos orsó mentén. A pamut anyaga, merevsége, mérsékelt rugalmassága és robusztussága rendkívül alkalmassá teszi makramé csomók formázására, horgolásra és különféle kreatív projektekre tervezői érintéssel és több színpalettával. Egy Cake fonal alkalmas és elegendő táska, hátizsák, dísztábla, ékszerek, háztartási kiegészítők, csomagolás, játékok, bútorok, szőnyegek készítéséhez, és hozzájárul a tárgyak természetes megjelenéséhez. A Cake fonal előnye, hogy a színváltáskor elkerülhetők az érdes csomók. Ideálisan kombinálható természetes anyagokkal - fa, tengeri kagyló, fém, kövek, durva kender, lyco. Használható dekorációhoz és kötések textilekkel való összekapcsolásához. 
Rendezés:
Nézet:
5 db raktáron
1.800 Ft

A Macrame Cake 2 mm átmérővel rendelkező fonal, amelyben az 5 alapszín egyenletesen illeszkedik a 250 grammos tekercs mentén.

A 60 % pamut és 40 % poliészter összeállítású anyag adja a fonal természetes merevségét, a mérsékelt rugalmasságot és a robusztus képessége rendkívül alkalmassá teszi a makramé-csomók kialakítását, a horgolásokat és a különféle kreatív projektek kialakítását.

A Makramé Cake fonal alkalmas: táska, hátizsák, dekoratív kiegészítők, ékszerek, háztartási kiegészítők, csomagolás, játékok – amigurumi -, szőnyegek készítéséhez. A fonal előnye, hogy ideálisan kombinálható természetes anyagokkal - fa, tengeri kagyló, fém, kövek, durva kender.

250 gramm és 250 méter