Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Akciós amigurumi fonal

Amigurumi Fonal – Kiváló Minőségű Török Textil

Főbb Jellemzők:

Magas Minőség: Az Amigurumi fonal a Mocha és Ball Yarn török cég terméke, amely híres a kiváló minőségű textilárukról. A török textilipar világszerte elismert a prémium anyagok és a kiváló kidolgozás terén, így biztos lehetsz benne, hogy ez a fonal is a legjobb minőséget képviseli.

Összetétel: Az Amigurumi fonal 80% pamutot és 20% poliésztert tartalmaz. Ez az összetétel ideális kombinációt nyújt a természetes puhaság és a tartósság érdekében. A pamut biztosítja a puha és kellemes érzetet, míg a poliészter növeli a fonal élettartamát és rugalmasságát.

Súly és Hossz: Egy gombolyag 100 gramm súlyú és 180 méter hosszú. Ez a méret tökéletesen megfelel különféle kézimunka projektekhez, legyen szó kisebb dekorációs tárgyakról vagy nagyobb ruhadarabokról.

Felhasználási Lehetőségek:

Amigurumi: Az Amigurumi fonal tökéletes választás különféle horgolt figurák, játékok készítéséhez. Az anyag puhasága és rugalmassága biztosítja, hogy az elkészült figurák kellemes tapintásúak és tartósak legyenek.

Ruházati Cikkek: Készíts kényelmes és stílusos felsőruházatot, mint például pulóvereket, kardigánokat, pólókat. A fonal természetes pamut tartalma biztosítja, hogy a ruhák légáteresztőek és bőrbarátok legyenek.

Kiegészítők: Az Amigurumi fonal kiválóan alkalmas sapkák, sálak, kesztyűk kötésére és horgolására. A fonal szín- és formastabilitása garantálja, hogy a kiegészítők hosszú ideig megőrzik szépségüket.

Termék Részletek:

 • Összetétel: 80% pamut, 20% poliészter
 • Súly: 100 gramm
 • Hossz: 180 méter
 • Ár: 500 Ft/gombolyag

Kiemelkedő Előnyök:

Puha és Kényelmes: A fonal puhasága ideálissá teszi minden olyan projekthez, ahol a kényelem elsődleges szempont.

Tartósság: A poliészter hozzáadása növeli a fonal tartósságát, így a belőle készült tárgyak hosszú élettartamúak lesznek.

Széles Felhasználási Lehetőségek: Legyen szó amigurumi figurákról, ruházati cikkekről vagy kiegészítőkről, az Amigurumi fonal minden projektben megállja a helyét.

Könnyű Kezelhetőség: A fonal könnyen kezelhető, így kezdők és haladók számára egyaránt ajánlott.

Rendeld meg most az Amigurumi fonalat, és fedezd fel a török textil minőségét minden kreatív projektedben! Válaszd a megbízhatóságot és a szépséget, és alkoss egyedi, személyre szabott tárgyakat kedvező áron.

Rendezés:
Nézet:
40 db raktáron
600 Ft 500 Ft
Amigurumi fonal - Téglabarna -. Fedezd fel a Mocha márkanévre hallgató amigurumi fonalunkat, mely ideális választás amigurumi figurák és felsőruházatok készítéséhez egyaránt. A fonal 10 dkg-ot tartalmaz és 180 méter hosszú, így bőségesen elegendő a kreatív projektek megvalósításához. A Mocha amigurumi fonalak kedvelt választás, mivel természetes és meleg árnyalatokat kölcsönöz a készített tárgyaknak. Akciós áron, mindössze 500 Ft-ért vásárolható meg, így nemcsak minőségi, de gazdaságos választás is. Válassz te is a Mocha amigurumi fonalkat, és alkoss egyedi és stílusos darabokat horgolással vagy kötéssel! Legyen ez a fonal a következő projektjeid elengedhetetlen része!
15 db raktáron
600 Ft 500 Ft
Amigurumi fonal - Tuja zöld -. Fedezd fel a Mocha márkanévre hallgató amigurumi fonalunkat, mely ideális választás amigurumi figurák és felsőruházatok készítéséhez egyaránt. A fonal 10 dkg-ot tartalmaz és 180 méter hosszú, így bőségesen elegendő a kreatív projektek megvalósításához. A Mocha amigurumi fonalak kedvelt választás, mivel természetes és meleg árnyalatokat kölcsönöz a készített tárgyaknak. Akciós áron, mindössze 500 Ft-ért vásárolható meg, így nemcsak minőségi, de gazdaságos választás is. Válassz te is a Mocha amigurumi fonalkat, és alkoss egyedi és stílusos darabokat horgolással vagy kötéssel! Legyen ez a fonal a következő projektjeid elengedhetetlen része!
80 db raktáron
600 Ft 500 Ft
Amigurumi fonal - Benetton zöld -. Fedezd fel a Mocha márkanévre hallgató amigurumi fonalunkat, mely ideális választás amigurumi figurák és felsőruházatok készítéséhez egyaránt. A fonal 10 dkg-ot tartalmaz és 180 méter hosszú, így bőségesen elegendő a kreatív projektek megvalósításához. A Mocha amigurumi fonalak kedvelt választás, mivel természetes és meleg árnyalatokat kölcsönöz a készített tárgyaknak. Akciós áron, mindössze 500 Ft-ért vásárolható meg, így nemcsak minőségi, de gazdaságos választás is. Válassz te is a Mocha amigurumi fonalkat, és alkoss egyedi és stílusos darabokat horgolással vagy kötéssel! Legyen ez a fonal a következő projektjeid elengedhetetlen része!
7 db raktáron
600 Ft 500 Ft
Amigurumi fonal - Lazac -. Fedezd fel a Mocha márkanévre hallgató amigurumi fonalunkat, mely ideális választás amigurumi figurák és felsőruházatok készítéséhez egyaránt. A fonal 10 dkg-ot tartalmaz és 180 méter hosszú, így bőségesen elegendő a kreatív projektek megvalósításához. A Mocha amigurumi fonalak kedvelt választás, mivel természetes és meleg árnyalatokat kölcsönöz a készített tárgyaknak. Akciós áron, mindössze 500 Ft-ért vásárolható meg, így nemcsak minőségi, de gazdaságos választás is. Válassz te is a Mocha amigurumi fonalkat, és alkoss egyedi és stílusos darabokat horgolással vagy kötéssel! Legyen ez a fonal a következő projektjeid elengedhetetlen része!
140 db raktáron
600 Ft 500 Ft
Amigurumi fonal - Mustár sárga -. Fedezd fel a Mocha márkanévre hallgató amigurumi fonalunkat, mely ideális választás amigurumi figurák és felsőruházatok készítéséhez egyaránt. A fonal 10 dkg-ot tartalmaz és 180 méter hosszú, így bőségesen elegendő a kreatív projektek megvalósításához. A Mocha amigurumi fonalak kedvelt választás, mivel természetes és meleg árnyalatokat kölcsönöz a készített tárgyaknak. Akciós áron, mindössze 500 Ft-ért vásárolható meg, így nemcsak minőségi, de gazdaságos választás is. Válassz te is a Mocha amigurumi fonalkat, és alkoss egyedi és stílusos darabokat horgolással vagy kötéssel! Legyen ez a fonal a következő projektjeid elengedhetetlen része!
2 db raktáron
600 Ft 500 Ft
Amigurumi fonal - Türkizkék -. Fedezd fel a Mocha márkanévre hallgató amigurumi fonalunkat, mely ideális választás amigurumi figurák és felsőruházatok készítéséhez egyaránt. A fonal 10 dkg-ot tartalmaz és 180 méter hosszú, így bőségesen elegendő a kreatív projektek megvalósításához. A Mocha amigurumi fonalak kedvelt választás, mivel természetes és meleg árnyalatokat kölcsönöz a készített tárgyaknak. Akciós áron, mindössze 500 Ft-ért vásárolható meg, így nemcsak minőségi, de gazdaságos választás is. Válassz te is a Mocha amigurumi fonalkat, és alkoss egyedi és stílusos darabokat horgolással vagy kötéssel! Legyen ez a fonal a következő projektjeid elengedhetetlen része!
52 db raktáron
600 Ft 500 Ft
Amigurumi fonal - Púder rózsaszín -. Fedezd fel a Mocha márkanévre hallgató amigurumi fonalunkat, mely ideális választás amigurumi figurák és felsőruházatok készítéséhez egyaránt. A fonal 10 dkg-ot tartalmaz és 180 méter hosszú, így bőségesen elegendő a kreatív projektek megvalósításához. A Mocha amigurumi fonalak kedvelt választás, mivel természetes és meleg árnyalatokat kölcsönöz a készített tárgyaknak. Akciós áron, mindössze 500 Ft-ért vásárolható meg, így nemcsak minőségi, de gazdaságos választás is. Válassz te is a Mocha amigurumi fonalkat, és alkoss egyedi és stílusos darabokat horgolással vagy kötéssel! Legyen ez a fonal a következő projektjeid elengedhetetlen része!
15 db raktáron
600 Ft 500 Ft
Amigurumi fonal - Fuxia -. Fedezd fel a Mocha márkanévre hallgató amigurumi fonalunkat, mely ideális választás amigurumi figurák és felsőruházatok készítéséhez egyaránt. A fonal 10 dkg-ot tartalmaz és 180 méter hosszú, így bőségesen elegendő a kreatív projektek megvalósításához. A Mocha amigurumi fonalak kedvelt választás, mivel természetes és meleg árnyalatokat kölcsönöz a készített tárgyaknak. Akciós áron, mindössze 500 Ft-ért vásárolható meg, így nemcsak minőségi, de gazdaságos választás is. Válassz te is a Mocha amigurumi fonalkat, és alkoss egyedi és stílusos darabokat horgolással vagy kötéssel! Legyen ez a fonal a következő projektjeid elengedhetetlen része!
10 db raktáron
600 Ft 500 Ft
Amigurumi fonal - Sötétkék -. Fedezd fel a Mocha márkanévre hallgató amigurumi fonalunkat, mely ideális választás amigurumi figurák és felsőruházatok készítéséhez egyaránt. A fonal 10 dkg-ot tartalmaz és 180 méter hosszú, így bőségesen elegendő a kreatív projektek megvalósításához. A Mocha amigurumi fonalak kedvelt választás, mivel természetes és meleg árnyalatokat kölcsönöz a készített tárgyaknak. Akciós áron, mindössze 500 Ft-ért vásárolható meg, így nemcsak minőségi, de gazdaságos választás is. Válassz te is a Mocha amigurumi fonalkat, és alkoss egyedi és stílusos darabokat horgolással vagy kötéssel! Legyen ez a fonal a következő projektjeid elengedhetetlen része!
20 db raktáron
600 Ft 500 Ft
Amigurumi fonal - Babarózsaszín -. Fedezd fel a Mocha márkanévre hallgató amigurumi fonalunkat, mely ideális választás amigurumi figurák és felsőruházatok készítéséhez egyaránt. A fonal 10 dkg-ot tartalmaz és 180 méter hosszú, így bőségesen elegendő a kreatív projektek megvalósításához. A Mocha amigurumi fonalak kedvelt választás, mivel természetes és meleg árnyalatokat kölcsönöz a készített tárgyaknak. Akciós áron, mindössze 500 Ft-ért vásárolható meg, így nemcsak minőségi, de gazdaságos választás is. Válassz te is a Mocha amigurumi fonalkat, és alkoss egyedi és stílusos darabokat horgolással vagy kötéssel! Legyen ez a fonal a következő projektjeid elengedhetetlen része!

Amigurumi – Az Aranyos és Kreatív Horgolt Figurák Világa

Az amigurumi egy japán eredetű kézműves technika, amely horgolt vagy kötött kis figurák készítésére specializálódott. Az amigurumi kifejezés két japán szóból ered: "ami", amely horgoltat vagy kötöttet jelent, és "nuigurumi", amely kitömött játékot jelent. Az amigurumi tehát horgolt vagy kötött, kitömött játékokat jelent, amelyeket világszerte hobbiként és művészetként ismernek és szeretnek.

Miért Népszerű az Amigurumi?

Az amigurumi népszerűségét számos tényezőnek köszönheti:

 • Kreativitás: Az amigurumi lehetőséget ad arra, hogy a készítők szabadon engedjék kreativitásukat és egyedi, személyre szabott figurákat alkossanak.
 • Könnyű Elkezdhetőség: Az amigurumi alapvető horgolási technikákra épít, így könnyen megtanulható és kezdők számára is ideális.
 • Kézzel Készített Ajándékok: Az amigurumi figurák remek ajándékok lehetnek, amelyek személyesek és különlegesek, mivel kézzel készülnek.
 • Stresszcsökkentés: A horgolás és az amigurumi készítése nyugtató hatással van, segít a stressz levezetésében és a mentális egészség megőrzésében.

Amigurumi Kellékek és Anyagok

Az amigurumi készítéséhez néhány alapvető kellékre van szükség:

 • Fonal: Az amigurumihoz leggyakrabban pamut vagy poliészter fonalat használnak. Az amigurumi fonalak között népszerűek a pamut-poliészter keverékek, mint például a Mocha és Ball Yarn fonalak.
 • Horgolótű: A horgolótű mérete a fonal vastagságától függ, de általában kisebb méretű tűket használnak, hogy a horgolt anyag szorosan tartson.
 • Tömőanyag: A kész figurák kitöméséhez poliészter tömőanyag, gyapot vagy más puha anyag szükséges.
 • Biztonsági Szemek: Az amigurumi figurák arcának megformálásához biztonsági szemeket vagy hímzést használnak.

Amigurumi Készítési Technikák

Az amigurumi készítése során több technikát is alkalmaznak, amelyek közül a legfontosabbak:

 • Varázskör: Az amigurumi figurák alapját gyakran varázskörrel kezdik, amely egy szoros és zárt kört eredményez, megakadályozva a lyukak kialakulását.
 • Körkörös Horgolás: Az amigurumi figurák általában körkörösen készülnek, ami egyenletes textúrát és formát biztosít.
 • Növelés és Csökkentés: A formák kialakításához növelést (szaporítást) és csökkentést (fogyasztást) használnak, hogy a figurák különböző részeit formázzák.

Amigurumi Projektek

Az amigurumi projektek rendkívül változatosak lehetnek, néhány népszerű típus:

 • Állatok: Az amigurumi állatok, mint például a medvék, nyulak, macskák és kutyák, nagyon népszerűek. Ezek a figurák lehetnek aranyosak vagy élethűek is.
 • Emberek és Karakterek: Számos amigurumi készítő horgol híres karaktereket filmekből, mesékből vagy játékokból, valamint egyedi, saját tervezésű embereket és babákat.
 • Növények: Az amigurumi növények, mint például a kaktuszok és virágok, népszerű dekorációs tárgyak, amelyek sosem hervadnak el.

Hogyan Kezdj Bele az Amigurumiba?

Az amigurumi elkezdéséhez kövesd ezeket a lépéseket:

 1. Szerezd Be a Kellékeket: Vásárold meg a szükséges fonalakat, horgolótűket, tömőanyagot és biztonsági szemeket.
 2. Tanuld Meg az Alapokat: Ismerkedj meg az alapvető horgolási technikákkal, mint a varázskör, körkörös horgolás, növelés és csökkentés.
 3. Kövesd a Mintákat: Kezdd el egy egyszerű amigurumi mintával, amely lépésről lépésre végigvezet a folyamaton.
 4. Légy Kreatív: Miután elsajátítottad az alapokat, engedd szabadon a képzeleted és alkoss saját, egyedi figurákat.

Az amigurumi egy csodálatos hobbi, amely lehetővé teszi a kreativitás kifejezését és szórakoztató, egyedi tárgyak készítését. Kezdd el még ma, és fedezd fel az amigurumi világának varázsát!