Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Himalaya fonal

A Himalaya Dolphin Baby zseníliás, másnéven plüss fonal. Nagyon-nagyon pihe-puha, elképesztően kellemes a tapintása és a viselete is! Mindenféle ruhaneműt, kardigánt, pulóvert, sapkát, sálat, kámzsát, pulcsit, köntöst, stb... lehet belőle készíteni és a legfinomabb meleg puha baba- és felnőtt takaró készíthető belőle! Kötéséhez, horgolásához 6,5-7 mm-es tűket javaslunk! 40 fokon mosható, de Tilos vasalni, vegytisztítani, fehéríteni!

Anyagösszetétel: 100% poliészter

Himalaya Dolphin Baby Himalaya Dolphin Baby
A Himalaya Dolphin Baby zseníliás, másnéven plüss fonal. Nagyon-nagyon pihe-puha, elképesztően kellemes a tapintása és a viselete is! Mindenféle amigurumi figurát, ruhaneműt, kardigánt, pulóvert, sapkát, sálat, kámzsát, pulcsit, köntöst, stb... lehet belőle készíteni és a legfinomabb meleg puha baba- és felnőtt takaró készíthető belőle! Kötéséhez, horgolásához 6,5-7 mm-es tűket javaslunk! 40 fokon mosható, de Tilos vasalni, vegytisztítani, fehéríteni! Anyagösszetétel: 100% poliészter
Himalaya Koala fonal Himalaya Koala fonal
A Himalaya koala finom, puha, 100% mikro poliészter fonalak tökéletesen alkalmasak sál, kardigán, takaró, párna, mellény, pulóver és amigurumi figurák készítéséhez. 100 gramm, 100 méter és 6,5 mm - 7 mm horgolótű javasolt hozzá. 40 fokon mosható, de TILOS vasalni és vegytisztítani, fehéríteni!