Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Pólófonalak a legnagyobb választékkal

A pólófonalak 800-850 gramm/ tekercs, 80% pamut és 20% elasztikus újrahasznosított anyagból készülnek, 140 méter

Egyenletesek, de csomóval találkozhattok benne, hiszen 140 méter anyagról van szó.

Én ilyenkor kivágom a csomót és, mintha új színnel dolgoznék, a munka hátoldalán láthatatlanul eldolgozom őket.

Kiváló török anyagból készülnek, aki kipróbálja nem fog csalódni benne!

Ára: 1.800,-Ft

Mi is valójában a pólófonal?

Alapvetően kétfajta pólófonal létezik: prémium minőségű és az újrahasznosított anyagú. Mindkét fajtára igaz az, hogy vastagabb, mint a hagyományos fonal, ezért a horgolás sokkal haladósabb vele.

Újrahasznosított pólófonal

Ennek a változatnak nincs sztenderd vastagsága. Léteznek vékony pólófonalak és egészen vastagok is. A felhasznált anyagtól függően lehet egyszínű vagy mintás, rugalmas vagy merev. Általában magas a pamuttartalma, de vannak műszálasabb verziók is. Csinálhatsz belőle kosarakat, szőnyeget, textil ékszereket, egyéb használati tárgyakat. Táskához a súlya miatt kevésbé javasolt. A horgoláson kívül lehet fonni, szőni, makramézni, kötni vele.

Fontos tudni, hogy a hagyományos pólófonalak színben nem utánrendelhetőek. Ha elfogyna útközben, csak a meglévő készlet erejéig tudod pótolni, ezt érdemes belekalkulálni vásárlás előtt.

Miben különbözik a pólófonal a hagyományos fonalaktól?

A pólófonal vastagabb, ezért a horgolás sokkal haladósabb vele. Kifejezetten gyorsan elkészül egy horgolmány, ezért rengeteg időt spórolsz vele. Kezdőknek is hamar sikerélményt okoz, mert nem kell keresgélni az apró szemeket.