Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Alize Superlana Maxi Batik fonal

Az Alize Superlana Maxi Batik

Egy igazi őszi-téli, bekuckózós meleg fonal, melyből gyönyörű férfi – női felsőruházatot készíthettek.

Poncsók, kardigánok, pulóverek, sálak, sapkák, valamint lakberendezési tárgyak készítésére is, mint például takaró, párna…

Az anyag összetétele: 75% akril és 25% gyapjú

Kiszerelés: 100g / 100m

Ajánlott tűméret kötéshez, horgoláshoz: 8mm -10 mm

Kombinálható az Alize Superlana Maxi termékkel!

Rendezés:
Nézet:
7 db raktáron
1.100 Ft
Alize Superlana Maxi Batik 7802 - Vulkán. Ismerd meg az Alize Superlana Maxi Batik fonalat, mely tökéletes választás pulóverek, sálak és sapkák készítéséhez a hideg napokra. Ez a csodálatosan vastag téli fonal 75% akril és 25% gyapjú keverékéből készül, így rendkívül puha tapintású és kellemesen simul a bőrhöz. Minden gombolyagban 100 méter hosszúságú szál található, mely 100 gramm súlyú. Ajánlott kötőtű méret: 8 – 10, horgolótű méret: 8 - 10. A fonal könnyen kezelhető, mosható 30°C-on. Az Alize Superlana Maxi és a Superlana Maxi Batik fonalak gyönyörűen harmonizálnak egymással, lehetőséget adva kreativitásod kibontakozására. Fedezd fel színes választékunkat és alkoss divatos téli darabokat az Alize minőségi fonalával, mindössze 1.100,-Ft-ért!
Gyártó cikkszám: 7802
11 db raktáron
1.100 Ft
Alize Superlana Maxi Batik 7786 - A szürke 50 árnyalata. Ismerd meg az Alize Superlana Maxi Batik fonalat, mely tökéletes választás pulóverek, sálak és sapkák készítéséhez a hideg napokra. Ez a csodálatosan vastag téli fonal 75% akril és 25% gyapjú keverékéből készül, így rendkívül puha tapintású és kellemesen simul a bőrhöz. Minden gombolyagban 100 méter hosszúságú szál található, mely 100 gramm súlyú. Ajánlott kötőtű méret: 8 – 10, horgolótű méret: 8 - 10. A fonal könnyen kezelhető, mosható 30°C-on. Az Alize Superlana Maxi és a Superlana Maxi Batik fonalak gyönyörűen harmonizálnak egymással, lehetőséget adva kreativitásod kibontakozására. Fedezd fel színes választékunkat és alkoss divatos téli darabokat az Alize minőségi fonalával, mindössze 1.100,-Ft-ért!
Gyártó cikkszám: 7786
24 db raktáron
1.100 Ft
Alize Superlana Maxi Batik 7803-Gyengédség. Ismerd meg az Alize Superlana Maxi Batik fonalat, mely tökéletes választás pulóverek, sálak és sapkák készítéséhez a hideg napokra. Ez a csodálatosan vastag téli fonal 75% akril és 25% gyapjú keverékéből készül, így rendkívül puha tapintású és kellemesen simul a bőrhöz. Minden gombolyagban 100 méter hosszúságú szál található, mely 100 gramm súlyú. Ajánlott kötőtű méret: 8 – 10, horgolótű méret: 8 - 10. A fonal könnyen kezelhető, mosható 30°C-on. Az Alize Superlana Maxi és a Superlana Maxi Batik fonalak gyönyörűen harmonizálnak egymással, lehetőséget adva kreativitásod kibontakozására. Fedezd fel színes választékunkat és alkoss divatos téli darabokat az Alize minőségi fonalával, mindössze 1.100,-Ft-ért!
Gyártó cikkszám: 7803
3 db raktáron
1.100 Ft
Alize Superlana Maxi Batik 7800-Az otthon melege. Ismerd meg az Alize Superlana Maxi Batik fonalat, mely tökéletes választás pulóverek, sálak és sapkák készítéséhez a hideg napokra. Ez a csodálatosan vastag téli fonal 75% akril és 25% gyapjú keverékéből készül, így rendkívül puha tapintású és kellemesen simul a bőrhöz. Minden gombolyagban 100 méter hosszúságú szál található, mely 100 gramm súlyú. Ajánlott kötőtű méret: 8 – 10, horgolótű méret: 8 - 10. A fonal könnyen kezelhető, mosható 30°C-on. Az Alize Superlana Maxi és a Superlana Maxi Batik fonalak gyönyörűen harmonizálnak egymással, lehetőséget adva kreativitásod kibontakozására. Fedezd fel színes választékunkat és alkoss divatos téli darabokat az Alize minőségi fonalával, mindössze 1.100,-Ft-ért!
Gyártó cikkszám: 7800
8 db raktáron
1.100 Ft
Alize Superlana Maxi Batik 7785-Vihar. Ismerd meg az Alize Superlana Maxi Batik fonalat, mely tökéletes választás pulóverek, sálak és sapkák készítéséhez a hideg napokra. Ez a csodálatosan vastag téli fonal 75% akril és 25% gyapjú keverékéből készül, így rendkívül puha tapintású és kellemesen simul a bőrhöz. Minden gombolyagban 100 méter hosszúságú szál található, mely 100 gramm súlyú. Ajánlott kötőtű méret: 8 – 10, horgolótű méret: 8 - 10. A fonal könnyen kezelhető, mosható 30°C-on. Az Alize Superlana Maxi és a Superlana Maxi Batik fonalak gyönyörűen harmonizálnak egymással, lehetőséget adva kreativitásod kibontakozására. Fedezd fel színes választékunkat és alkoss divatos téli darabokat az Alize minőségi fonalával, mindössze 1.100,-Ft-ért!
Gyártó cikkszám: 7785
1 db raktáron
1.100 Ft
Alize Superlana Maxi Batik 7804-Az elmúlás. Ismerd meg az Alize Superlana Maxi Batik fonalat, mely tökéletes választás pulóverek, sálak és sapkák készítéséhez a hideg napokra. Ez a csodálatosan vastag téli fonal 75% akril és 25% gyapjú keverékéből készül, így rendkívül puha tapintású és kellemesen simul a bőrhöz. Minden gombolyagban 100 méter hosszúságú szál található, mely 100 gramm súlyú. Ajánlott kötőtű méret: 8 – 10, horgolótű méret: 8 - 10. A fonal könnyen kezelhető, mosható 30°C-on. Az Alize Superlana Maxi és a Superlana Maxi Batik fonalak gyönyörűen harmonizálnak egymással, lehetőséget adva kreativitásod kibontakozására. Fedezd fel színes választékunkat és alkoss divatos téli darabokat az Alize minőségi fonalával, mindössze 1.100,-Ft-ért!
Gyártó cikkszám: 7804
7 db raktáron
1.100 Ft
Alize Superlana Maxi Batik 7830-Önbizalom. Ismerd meg az Alize Superlana Maxi Batik fonalat, mely tökéletes választás pulóverek, sálak és sapkák készítéséhez a hideg napokra. Ez a csodálatosan vastag téli fonal 75% akril és 25% gyapjú keverékéből készül, így rendkívül puha tapintású és kellemesen simul a bőrhöz. Minden gombolyagban 100 méter hosszúságú szál található, mely 100 gramm súlyú. Ajánlott kötőtű méret: 8 – 10, horgolótű méret: 8 - 10. A fonal könnyen kezelhető, mosható 30°C-on. Az Alize Superlana Maxi és a Superlana Maxi Batik fonalak gyönyörűen harmonizálnak egymással, lehetőséget adva kreativitásod kibontakozására. Fedezd fel színes választékunkat és alkoss divatos téli darabokat az Alize minőségi fonalával, mindössze 1.100,-Ft-ért!
Gyártó cikkszám: 7830
3 db raktáron
1.100 Ft
Alize Superlana Maxi Batik 7794-Művészet. Ismerd meg az Alize Superlana Maxi Batik fonalat, mely tökéletes választás pulóverek, sálak és sapkák készítéséhez a hideg napokra. Ez a csodálatosan vastag téli fonal 75% akril és 25% gyapjú keverékéből készül, így rendkívül puha tapintású és kellemesen simul a bőrhöz. Minden gombolyagban 100 méter hosszúságú szál található, mely 100 gramm súlyú. Ajánlott kötőtű méret: 8 – 10, horgolótű méret: 8 - 10. A fonal könnyen kezelhető, mosható 30°C-on. Az Alize Superlana Maxi és a Superlana Maxi Batik fonalak gyönyörűen harmonizálnak egymással, lehetőséget adva kreativitásod kibontakozására. Fedezd fel színes választékunkat és alkoss divatos téli darabokat az Alize minőségi fonalával, mindössze 1.100,-Ft-ért!
Gyártó cikkszám: 7794
19 db raktáron
1.100 Ft
Alize Superlana Maxi Batik 7914 - Bölcsesség. Ismerd meg az Alize Superlana Maxi Batik fonalat, mely tökéletes választás pulóverek, sálak és sapkák készítéséhez a hideg napokra. Ez a csodálatosan vastag téli fonal 75% akril és 25% gyapjú keverékéből készül, így rendkívül puha tapintású és kellemesen simul a bőrhöz. Minden gombolyagban 100 méter hosszúságú szál található, mely 100 gramm súlyú. Ajánlott kötőtű méret: 8 – 10, horgolótű méret: 8 - 10. A fonal könnyen kezelhető, mosható 30°C-on. Az Alize Superlana Maxi és a Superlana Maxi Batik fonalak gyönyörűen harmonizálnak egymással, lehetőséget adva kreativitásod kibontakozására. Fedezd fel színes választékunkat és alkoss divatos téli darabokat az Alize minőségi fonalával, mindössze 1.100,-Ft-ért!
Gyártó cikkszám: 7914
40 db raktáron
1.100 Ft
Alize Superlana Maxi Batik 7922 - Tigrisszem. Ismerd meg az Alize Superlana Maxi Batik fonalat, mely tökéletes választás pulóverek, sálak és sapkák készítéséhez a hideg napokra. Ez a csodálatosan vastag téli fonal 75% akril és 25% gyapjú keverékéből készül, így rendkívül puha tapintású és kellemesen simul a bőrhöz. Minden gombolyagban 100 méter hosszúságú szál található, mely 100 gramm súlyú. Ajánlott kötőtű méret: 8 – 10, horgolótű méret: 8 - 10. A fonal könnyen kezelhető, mosható 30°C-on. Az Alize Superlana Maxi és a Superlana Maxi Batik fonalak gyönyörűen harmonizálnak egymással, lehetőséget adva kreativitásod kibontakozására. Fedezd fel színes választékunkat és alkoss divatos téli darabokat az Alize minőségi fonalával, mindössze 1.100,-Ft-ért!
Gyártó cikkszám: 7922

Alize Superlana Maxi Batik Fonal – A Színes és Meleg Kötöttáruk Mesterfogása

Ismerd meg az Alize Superlana Maxi Batik fonalat, amely egyesíti a kiváló minőséget és a színes, batikolt mintázatot. Ez a fonal tökéletes választás minden kreatív projekthez, amely melegséget és egyedi megjelenést igényel. Akár egyedi kötött ruházati cikkeket, akár lakberendezési tárgyakat szeretnél készíteni, az Alize Superlana Maxi Batik fonal biztosan elnyeri a tetszésedet.

Főbb Jellemzők:

Kiváló Minőség és Kényelem: Az Alize Superlana Maxi Batik fonal prémium minőségű anyagokból készül. Összetétele 75% akril és 25% gyapjú, ami biztosítja a fonal melegségét és tartósságát, miközben puha tapintást és rugalmasságot biztosít. Ez a fonal ideális választás hideg időjárásra, kényelmet és meleget nyújt.

Színes Batik Minta: A batikolt mintázat különlegessé és egyedivé teszi a fonalat. Az ombre színhatások és az élénk színek kombinációja garantálja, hogy a kész projektjeid kiemelkedjenek és figyelemfelkeltők legyenek. A színátmenetek folyamatosan változnak a kötés során, ami izgalmas vizuális hatást eredményez.

Vastag Textúra: A 100 grammos gombolyag 100 méter hosszú, ami vastag textúrájú fonalat jelent. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan haladj a kötési vagy horgolási projektjeiddel, így hamarabb élvezheted a kész alkotásaidat. A vastag fonal könnyen kezelhető, így kezdők és haladók számára egyaránt ideális.

Felhasználási Javaslatok:

Az Alize Superlana Maxi Batik fonal sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy számos különböző projektben felhasználható legyen. Néhány ötlet:

  • Pulóverek és Kardigánok: Készítsd el saját meleg és stílusos ruhadarabjaidat. A batikolt mintázat különleges megjelenést kölcsönöz minden ruhadarabnak.
  • Sapka és Sál: Gyorsan és könnyedén készíthetsz divatos kiegészítőket, amelyek nemcsak melegen tartanak, hanem egyedivé is tesznek.
  • Takarók és Plédek: A fonal vastag textúrája miatt ideális takarók és plédek készítéséhez. Ezek a darabok tökéletesek az otthon melegének fokozásához.
  • Lakberendezési Tárgyak: Dekoratív párnák, puffok és egyéb kiegészítők készítése a batikolt fonallal stílust és egyediséget visz otthonodba.

Termék Részletek:

  • Összetétel: 75% akril, 25% gyapjú
  • Súly és Hossz: 100 gramm / 100 méter
  • Ajánlott Tűméret: 8-10 mm
  • Mosási Útmutató: Kézi mosás javasolt, fektetve szárítás

Árak és Elérhetőség:

Az Alize Superlana Maxi Batik fonalak megfizethető áron elérhetőek, így bárki számára hozzáférhetővé teszik a prémium minőségű kézimunkázás élményét.

  • Alize Superlana Maxi Batik Fonal: Ár: 1.100 Ft/100g

Rendeld meg most az Alize Superlana Maxi Batik fonalakat, és kezdj bele következő kreatív projektedbe a legjobb minőségű alapanyagokkal! Fedezd fel a színek és textúrák végtelen lehetőségeit, és alkoss egyedi, stílusos tárgyakat, amelyekkel örömet szerezhetsz magadnak és szeretteidnek.