Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Bemutatkozás - PANKA Fonal Kincsesbánya

A becsületes nevem: Ritli Edit, de a barátaim Pankának neveztek el, így lett az üzletem és a webáruház neve is PANKA Fonal Kincsesbánya

Hogy miért és hogyan kezdődött a vállalkozásom?

Talán az őseimre vezethető vissza, nagymamám, édesanyám szabó-varrónő volt, így az első szakmám nekem is ez lett, aztán az Élet útjai pénzügyi vonalra tereltek és mérlegképes könyvelő lettem.

Aztán egy szép napon a kislányomból nagylány lett és egyedül maradtam, ez egy nagyon kemény időszak volt az életemben! A sors kedvezett nekem és egy álomból valóság lett, ugyanis egyik éjjel azt álmodtam, hogy kötök, horgolok…..reggel amikor felébredtem annyira mély nyomott hagyott bennem, hogy aznap az első utam egy üzlethez vezetett, ahol megvettem az első fonalat és kötőtűt.

Így kezdődött a terápiás boldogság ahogy az időm engedte azonnal tűt ragadtam, amíg el nem jutottam, hogy táskát kéne készítenem. Igen ám, de miből??? Kerestem, kutattam és szembejött velem a pólófonal. Itt kezdődött a szerelem!

Megtanultam horgolni és azóta csak ennek élek, alakítottam egy facebook csoportot, természetesen Panka pólófonala néven, ahol már közel 9.000 tag van jelen. Megosztjuk egymással az elkészített csodálatos horgolmányokat, segítjük egymás munkáját tanácsokkal, ötletekkel és minden évben horgolótábort is szervezek.

 

Nagyon sok helyen találkoztatok már pólófonallal és zsinórfonallal is, de ne mindig az ár határozza meg döntésed, mert a minőséget akkor fogod megtapasztalni, amikor dolgozol vele!

A webáruhában mindent megtaláltok ami színesíti, egyedivé varázsolja munkáitokat, bármikor tanácsot kérhettek, szívesen állok rendelkezésetekre és természetesen a csoportban is rengeteg mintával, ötlettel gazdagítom képzelőerőtöket.

 

Mottóm: Bízz bennem és elvezetlek a terápiás boldogsághoz!