Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Makramé díszítéshez fa golyók

Fa Golyók Makramé és Egyéb Kézműves Projektekhez - Természetes Szépség a Kreativitás Megtestesítője

A fa golyók tökéletes választás minden kreatív kézművesnek, aki szeretne egyedi és természetközeli alkotásokat létrehozni. Ezek a kis fa kiegészítők ideálisak makramé fonalakhoz és más kézzel készült tárgyakhoz való díszítéshez, hogy alkotásaid még varázslatosabbá váljanak.

Természetes anyagok, környezetbarát megoldások A fa golyók természetes anyagból készülnek, így nemcsak esztétikusak, de környezetbarát választást is jelentenek. Ezek a fa kiegészítők megadhatják az organikus érintést a makramé fonalakhoz és más kézművességhez, létrehozva egyedi és stílusos készítésű tárgyakat.

Kreatív ötletek megvalósítása A fa golyók sokoldalú felhasználhatósága lehetővé teszi számodra, hogy kifejezd kreativitásodat és egyedi stílusodat. Díszítsd velük a makramé fonalakat, szövési projekteket, és más kézzel készített tárgyakat, hogy egyedi és szemet gyönyörködtető alkotások szülessenek.

Természetes szépség, egyedi megjelenés A fa golyók megjelenése és tapintása természetes szépséget csempész alkotásaikba. Használd őket az egyedi ékszerekhez, függő dekorációkhoz vagy akár kulcstartókhoz, hogy varázslatos, kézzel készült tárgyakat hozz létre, amelyek garantáltan elvarázsolják az embereket.

Legyen részese a természetes szépség és a kreativitás találkozásának! Használd a fa golyókat a makramé és egyéb kézzel készült tárgyak készítéséhez és díszítéséhez, hogy egyedi és stílusos alkotásokkal örvendeztesd meg önmagad és másokat egyaránt!

Rendezés:
Nézet:
32 db raktáron
150 Ft

Fa golyó, mely kiválóan alkalmas makramék díszítésére, valamint egyéb dekorációs célra. A lyuk mérete 5 mm.

A golyók átmérője 39,7 mm

A csomagban 1 db termék található

24 db raktáron
400 Ft

Ezek a huncut kis fa golyók vidámságot, mosolyt csalnak az arcokra, mellyekkel díszíthetsz makramé és egyéb dekorációs alkotásokat.

A lyukak mérete 5 mm.

A golyók átmérője 2 cm

A csomagban 5 db termék található

49 db raktáron
400 Ft

Fa golyók, melyek kiválóan alkalmasak makramék díszítésére, valamint egyéb dekorációs célra. A lyukak mérete 5 mm.

A golyók átmérője 23,3 mm

A csomagban 5 db termék található

3 db raktáron
400 Ft

Indiai mintás fa, henger formájú díszek, melyek nagyon szép eleme lehet egy makramé csomózással készült terméknek, de természetesen máshoz is használhatjuk.

1 cm hosszú és 5 mm a lyukméret.

A csomagban 20 db termék található.

20 db raktáron
500 Ft

Fa golyók, melyek kiválóan alkalmasak a makramék díszítésére, valamint egyéb dekorációs célra. A lyukak mérete 5 mm.

A golyó átmérője: 19,2 mm

A csomagban 10 db termék található

Fa Golyók - Egyedi Kézműves Projektek Természetes Kiegészítői

A fa golyók univerzális, kreatív kiegészítők, amelyek ideálisak makramé és egyéb kézműves projektekhez. Ezek a természetes kiegészítők lehetővé teszik a kreatív alkotók számára, hogy egyedi és stílusos tárgyakat hozzanak létre, miközben a természetes anyagok szépségét is megőrzik.

Természetes szépség és számtalan alkalmazás A fa golyók szépsége abban rejlik, hogy természetes anyagból készülnek, ami ideálissá teszi őket a kézműves projektekhez. Használd őket makramé fonalak díszítésére, függő dekorációkhoz, kulcstartók készítéséhez vagy akár egyedi ékszerek alkotásához - csak a képzeleted szabhat határt!

Környezetbarát választás A fa golyók környezetbarát alternatívát kínálnak a műanyag vagy más kevésbé fenntartható anyagú kiegészítők helyett. Ezek a természetes alapanyagokból készült golyók nemcsak esztétikusak, hanem környezettudatos választást is jelentenek.

Kreativitás és egyediség A fa golyók sokoldalú felhasználhatósága lehetővé teszi a kreatív ötletek szabad kibontakozását. Formáld és díszítsd velük saját kézzel készült tárgyaidat, és hozz létre valóban egyedülálló és szemet gyönyörködtető alkotásokat.

Fedezd fel a fa golyók sokszínű világát, és hagyd, hogy természetes szépségű kiegészítőink inspiráljanak a kézművesség varázslatos birodalmában! Legyél részese a kreatív alkotások létrehozásának, és teremtsd meg álmaid kézműves projekteit velünk!