Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Bőr patentos táskapánt

Szintetikus bőrből készült táskapántok méretválasztékkal

Szintetikus bőrből készült táskapántjaink kétféle méretben kaphatók, hogy megfeleljenek minden igénynek. Választható méretek: 11 cm hosszú és 3 cm széles, illetve 14 cm hosszú és 3 cm széles változat. Ezek a táskapántok ideálisak különféle táskákhoz, praktikus és tartós megoldást kínálva.

Színes szintetikus bőr táskapántok

Rengeteg színben kaphatók, így könnyen megtalálhatod az ízlésedhez és táskádhoz legjobban illő árnyalatot. A szintetikus bőrből készült pántok nemcsak esztétikusak, hanem rendkívül strapabíróak is, és ellenállnak a mindennapi használat kihívásainak.

Könnyen karbantartható szintetikus bőr táskapántok

A táskapántok mosógépben moshatók, ami megkönnyíti a tisztítást és karbantartást. Árak: 11 cm-es változat 800 Ft, 14 cm-es változat 900 Ft. Szintetikus bőr táskapántjaink tökéletes kiegészítői bármely táskának, praktikusak és stílusosak egyben.

Rendezés:
Nézet:
42 db raktáron
800 Ft
Ezüst bőr táskapánt, mágneses záródással A táskapánt mágneses záródással egy praktikus és stílusos kiegészítő, amely tökéletes választás minden táskakészítő számára. Ez a pánt két különböző méretben kapható: 11 cm és 14 cm hosszúságban, így könnyedén megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet. A 3 cm széles táskapánt szintetikus bőrből készült, amely nemcsak esztétikus, de tartós is. Az anyaga rendkívül könnyen kezelhető, mivel mosógépben is mosható 30 fokon, így biztosíthatod, hogy mindig tiszta és friss maradjon. Ez a praktikus és elegáns táskapánt ideális választás, ha szeretnéd egyedi megjelenésűvé tenni táskádat, vagy akár saját készítésű táskákat árulsz. Árak: 11 cm hosszú táskapánt: 800 Ft, 14 cm hosszú táskapánt: 900 Ft. Válaszd a minőségi és kényelmes megoldást táskáidhoz a mágneses záródású táskapánttal!
2 db raktáron
800 Ft
Sötétkék bőr színű táskapánt, mágneses záródással A táskapánt mágneses záródással egy praktikus és stílusos kiegészítő, amely tökéletes választás minden táskakészítő számára. Ez a pánt két különböző méretben kapható: 11 cm és 14 cm hosszúságban, így könnyedén megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet. A 3 cm széles táskapánt szintetikus bőrből készült, amely nemcsak esztétikus, de tartós is. Az anyaga rendkívül könnyen kezelhető, mivel mosógépben is mosható 30 fokon, így biztosíthatod, hogy mindig tiszta és friss maradjon. Ez a praktikus és elegáns táskapánt ideális választás, ha szeretnéd egyedi megjelenésűvé tenni táskádat, vagy akár saját készítésű táskákat árulsz. Árak: 11 cm hosszú táskapánt: 800 Ft, 14 cm hosszú táskapánt: 900 Ft. Válaszd a minőségi és kényelmes megoldást táskáidhoz a mágneses záródású táskapánttal!
4 db raktáron
800 Ft
Manhattan szürke táskapánt, mágneses záródással A táskapánt mágneses záródással egy praktikus és stílusos kiegészítő, amely tökéletes választás minden táskakészítő számára. Ez a pánt két különböző méretben kapható: 11 cm és 14 cm hosszúságban, így könnyedén megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet. A 3 cm széles táskapánt szintetikus bőrből készült, amely nemcsak esztétikus, de tartós is. Az anyaga rendkívül könnyen kezelhető, mivel mosógépben is mosható 30 fokon, így biztosíthatod, hogy mindig tiszta és friss maradjon. Ez a praktikus és elegáns táskapánt ideális választás, ha szeretnéd egyedi megjelenésűvé tenni táskádat, vagy akár saját készítésű táskákat árulsz. Árak: 11 cm hosszú táskapánt: 800 Ft, 14 cm hosszú táskapánt: 900 Ft. Válaszd a minőségi és kényelmes megoldást táskáidhoz a mágneses záródású táskapánttal!
6 db raktáron
800 Ft
Sötétszürke színű táskapánt, mágneses záródással A táskapánt mágneses záródással egy praktikus és stílusos kiegészítő, amely tökéletes választás minden táskakészítő számára. Ez a pánt két különböző méretben kapható: 11 cm és 14 cm hosszúságban, így könnyedén megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet. A 3 cm széles táskapánt szintetikus bőrből készült, amely nemcsak esztétikus, de tartós is. Az anyaga rendkívül könnyen kezelhető, mivel mosógépben is mosható 30 fokon, így biztosíthatod, hogy mindig tiszta és friss maradjon. Ez a praktikus és elegáns táskapánt ideális választás, ha szeretnéd egyedi megjelenésűvé tenni táskádat, vagy akár saját készítésű táskákat árulsz. Árak: 11 cm hosszú táskapánt: 800 Ft, 14 cm hosszú táskapánt: 900 Ft. Válaszd a minőségi és kényelmes megoldást táskáidhoz a mágneses záródású táskapánttal!
5 db raktáron
800 Ft
Piros színű táskapánt, mágneses záródással A táskapánt mágneses záródással egy praktikus és stílusos kiegészítő, amely tökéletes választás minden táskakészítő számára. Ez a pánt két különböző méretben kapható: 11 cm és 14 cm hosszúságban, így könnyedén megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet. A 3 cm széles táskapánt szintetikus bőrből készült, amely nemcsak esztétikus, de tartós is. Az anyaga rendkívül könnyen kezelhető, mivel mosógépben is mosható 30 fokon, így biztosíthatod, hogy mindig tiszta és friss maradjon. Ez a praktikus és elegáns táskapánt ideális választás, ha szeretnéd egyedi megjelenésűvé tenni táskádat, vagy akár saját készítésű táskákat árulsz. Árak: 11 cm hosszú táskapánt: 800 Ft, 14 cm hosszú táskapánt: 900 Ft. Válaszd a minőségi és kényelmes megoldást táskáidhoz a mágneses záródású táskapánttal!
15 db raktáron
900 Ft
Fehér táskapánt 14 cm A táskapánt mágneses záródással egy praktikus és stílusos kiegészítő, amely tökéletes választás minden táskakészítő számára. Ez a pánt két különböző méretben kapható: 11 cm és 14 cm hosszúságban, így könnyedén megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet. A 3 cm széles táskapánt szintetikus bőrből készült, amely nemcsak esztétikus, de tartós is. Az anyaga rendkívül könnyen kezelhető, mivel mosógépben is mosható 30 fokon, így biztosíthatod, hogy mindig tiszta és friss maradjon. Ez a praktikus és elegáns táskapánt ideális választás, ha szeretnéd egyedi megjelenésűvé tenni táskádat, vagy akár saját készítésű táskákat árulsz. Árak: 11 cm hosszú táskapánt: 800 Ft, 14 cm hosszú táskapánt: 900 Ft. Válaszd a minőségi és kényelmes megoldást táskáidhoz a mágneses záródású táskapánttal!
3 db raktáron
900 Ft
Barna táskapánt, 14 cm A táskapánt mágneses záródással egy praktikus és stílusos kiegészítő, amely tökéletes választás minden táskakészítő számára. Ez a pánt két különböző méretben kapható: 11 cm és 14 cm hosszúságban, így könnyedén megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet. A 3 cm széles táskapánt szintetikus bőrből készült, amely nemcsak esztétikus, de tartós is. Az anyaga rendkívül könnyen kezelhető, mivel mosógépben is mosható 30 fokon, így biztosíthatod, hogy mindig tiszta és friss maradjon. Ez a praktikus és elegáns táskapánt ideális választás, ha szeretnéd egyedi megjelenésűvé tenni táskádat, vagy akár saját készítésű táskákat árulsz. Árak: 11 cm hosszú táskapánt: 800 Ft, 14 cm hosszú táskapánt: 900 Ft. Válaszd a minőségi és kényelmes megoldást táskáidhoz a mágneses záródású táskapánttal!
5 db raktáron
900 Ft
Piros táskapánt, 14 cm A táskapánt mágneses záródással egy praktikus és stílusos kiegészítő, amely tökéletes választás minden táskakészítő számára. Ez a pánt két különböző méretben kapható: 11 cm és 14 cm hosszúságban, így könnyedén megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet. A 3 cm széles táskapánt szintetikus bőrből készült, amely nemcsak esztétikus, de tartós is. Az anyaga rendkívül könnyen kezelhető, mivel mosógépben is mosható 30 fokon, így biztosíthatod, hogy mindig tiszta és friss maradjon. Ez a praktikus és elegáns táskapánt ideális választás, ha szeretnéd egyedi megjelenésűvé tenni táskádat, vagy akár saját készítésű táskákat árulsz. Árak: 11 cm hosszú táskapánt: 800 Ft, 14 cm hosszú táskapánt: 900 Ft. Válaszd a minőségi és kényelmes megoldást táskáidhoz a mágneses záródású táskapánttal!
20 db raktáron
900 Ft
Galambszürke táskapánt, 14 cm A táskapánt mágneses záródással egy praktikus és stílusos kiegészítő, amely tökéletes választás minden táskakészítő számára. Ez a pánt két különböző méretben kapható: 11 cm és 14 cm hosszúságban, így könnyedén megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet. A 3 cm széles táskapánt szintetikus bőrből készült, amely nemcsak esztétikus, de tartós is. Az anyaga rendkívül könnyen kezelhető, mivel mosógépben is mosható 30 fokon, így biztosíthatod, hogy mindig tiszta és friss maradjon. Ez a praktikus és elegáns táskapánt ideális választás, ha szeretnéd egyedi megjelenésűvé tenni táskádat, vagy akár saját készítésű táskákat árulsz. Árak: 11 cm hosszú táskapánt: 800 Ft, 14 cm hosszú táskapánt: 900 Ft. Válaszd a minőségi és kényelmes megoldást táskáidhoz a mágneses záródású táskapánttal!
19 db raktáron
900 Ft
Manhattan szürke táskapánt, 14 cm A táskapánt mágneses záródással egy praktikus és stílusos kiegészítő, amely tökéletes választás minden táskakészítő számára. Ez a pánt két különböző méretben kapható: 11 cm és 14 cm hosszúságban, így könnyedén megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet. A 3 cm széles táskapánt szintetikus bőrből készült, amely nemcsak esztétikus, de tartós is. Az anyaga rendkívül könnyen kezelhető, mivel mosógépben is mosható 30 fokon, így biztosíthatod, hogy mindig tiszta és friss maradjon. Ez a praktikus és elegáns táskapánt ideális választás, ha szeretnéd egyedi megjelenésűvé tenni táskádat, vagy akár saját készítésű táskákat árulsz. Árak: 11 cm hosszú táskapánt: 800 Ft, 14 cm hosszú táskapánt: 900 Ft. Válaszd a minőségi és kényelmes megoldást táskáidhoz a mágneses záródású táskapánttal!
19 db raktáron
900 Ft
Mentazöld táskapánt, 14 cm A táskapánt mágneses záródással egy praktikus és stílusos kiegészítő, amely tökéletes választás minden táskakészítő számára. Ez a pánt két különböző méretben kapható: 11 cm és 14 cm hosszúságban, így könnyedén megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet. A 3 cm széles táskapánt szintetikus bőrből készült, amely nemcsak esztétikus, de tartós is. Az anyaga rendkívül könnyen kezelhető, mivel mosógépben is mosható 30 fokon, így biztosíthatod, hogy mindig tiszta és friss maradjon. Ez a praktikus és elegáns táskapánt ideális választás, ha szeretnéd egyedi megjelenésűvé tenni táskádat, vagy akár saját készítésű táskákat árulsz. Árak: 11 cm hosszú táskapánt: 800 Ft, 14 cm hosszú táskapánt: 900 Ft. Válaszd a minőségi és kényelmes megoldást táskáidhoz a mágneses záródású táskapánttal!
20 db raktáron
900 Ft
Mustár táskapánt, 14 cm A táskapánt mágneses záródással egy praktikus és stílusos kiegészítő, amely tökéletes választás minden táskakészítő számára. Ez a pánt két különböző méretben kapható: 11 cm és 14 cm hosszúságban, így könnyedén megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet. A 3 cm széles táskapánt szintetikus bőrből készült, amely nemcsak esztétikus, de tartós is. Az anyaga rendkívül könnyen kezelhető, mivel mosógépben is mosható 30 fokon, így biztosíthatod, hogy mindig tiszta és friss maradjon. Ez a praktikus és elegáns táskapánt ideális választás, ha szeretnéd egyedi megjelenésűvé tenni táskádat, vagy akár saját készítésű táskákat árulsz. Árak: 11 cm hosszú táskapánt: 800 Ft, 14 cm hosszú táskapánt: 900 Ft. Válaszd a minőségi és kényelmes megoldást táskáidhoz a mágneses záródású táskapánttal!
19 db raktáron
900 Ft
Türkizkék táskapánt, 14 cm A táskapánt mágneses záródással egy praktikus és stílusos kiegészítő, amely tökéletes választás minden táskakészítő számára. Ez a pánt két különböző méretben kapható: 11 cm és 14 cm hosszúságban, így könnyedén megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet. A 3 cm széles táskapánt szintetikus bőrből készült, amely nemcsak esztétikus, de tartós is. Az anyaga rendkívül könnyen kezelhető, mivel mosógépben is mosható 30 fokon, így biztosíthatod, hogy mindig tiszta és friss maradjon. Ez a praktikus és elegáns táskapánt ideális választás, ha szeretnéd egyedi megjelenésűvé tenni táskádat, vagy akár saját készítésű táskákat árulsz. Árak: 11 cm hosszú táskapánt: 800 Ft, 14 cm hosszú táskapánt: 900 Ft. Válaszd a minőségi és kényelmes megoldást táskáidhoz a mágneses záródású táskapánttal!
18 db raktáron
900 Ft
Púder rózsaszín táskapánt, 14 cm A táskapánt mágneses záródással egy praktikus és stílusos kiegészítő, amely tökéletes választás minden táskakészítő számára. Ez a pánt két különböző méretben kapható: 11 cm és 14 cm hosszúságban, így könnyedén megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet. A 3 cm széles táskapánt szintetikus bőrből készült, amely nemcsak esztétikus, de tartós is. Az anyaga rendkívül könnyen kezelhető, mivel mosógépben is mosható 30 fokon, így biztosíthatod, hogy mindig tiszta és friss maradjon. Ez a praktikus és elegáns táskapánt ideális választás, ha szeretnéd egyedi megjelenésűvé tenni táskádat, vagy akár saját készítésű táskákat árulsz. Árak: 11 cm hosszú táskapánt: 800 Ft, 14 cm hosszú táskapánt: 900 Ft. Válaszd a minőségi és kényelmes megoldást táskáidhoz a mágneses záródású táskapánttal!
2 db raktáron
1.500 Ft
25 cm hosszú, 4,5 cm széles csatos design táskapánt - ezüst -

Táskapántok leírása

Biztonsági táskapántok fontossága

A táskapánt biztonsági szempontból elengedhetetlen része a táskakészítésnek. A megfelelő táskapánt segít biztosítani, hogy a táskád biztonságosan záródjon és kényelmesen viselhető legyen. A táskapánt két részből áll: a hátsó részt kézi öltéssel kell a táskához rögzíteni, míg az elülső rész mágnese egyszerűen átbújtatható a táskán, és erősen lezárható.

Táskapántok mágneses záródással

A táskapántok végén található mágneses zár lehetővé teszi a könnyű és biztonságos rögzítést. Ezek a mágneses zárak egy egyszerű mozdulattal hozzárögzíthetők a táskához, biztosítva ezzel a táska tartalmának védelmét. Kaphatók rövidebb és hosszabb változatban, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Színes és könnyen karbantartható táskapántok

Széles színválasztékban elérhetők, így bármilyen táskához találhatsz megfelelő árnyalatot. A táskapántok mosógépben moshatók 30 fokon, így könnyedén tisztán tarthatók és hosszú távon is megőrzik újszerű állapotukat. Válassz a különböző méretű és színű táskapántok közül, hogy táskáid ne csak biztonságosak, hanem stílusosak is legyenek.