Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Bőr hátizsák táskafül

Design hátizsák táskafülek állítható hosszúsággal

Fedezd fel a szintetikus bőrből és erős hevederből készült design hátizsák táskafüleket, melyek hossza könnyedén állítható és szabályozható. Ezek a táskafülek nemcsak praktikusak, hanem stílusos kiegészítői is hátizsákjaidnak. Az állítható hosszúságú pántokkal mindig kényelmes viseletet biztosíthatsz magadnak.

Erős karabiner a biztonságos rögzítésért

Minden design hátizsák táskafül végén két erős karabiner található, amelyek segítségével a pántok biztonságosan rögzíthetők a táska aljához. Az erős hímző cérnával, X alakzatban varrt pántok stabil tartást biztosítanak, így a táska terhelése egyenletesen oszlik el.

Széles szín- és modellválaszték

A design hátizsák táskafülek széles színválasztékban és két különböző modellben elérhetők, így biztosan megtalálod az igényeidnek leginkább megfelelőt. Ezek a minőségi táskafülek 3.000 Ft-os áron kaphatók, és garantáltan feldobják bármelyik hátizsákodat. Válaszd a stílust és a praktikusságot egyszerre!

Rendezés:
Nézet:
14 db raktáron
3.000 Ft
Hátizsák táskafül - fekete. A Hátizsák táskafül egy praktikus és stílusos kiegészítő minden hátizsákhoz. Ez a 60 cm hosszú és 2 cm széles táskafül kiváló minőségű anyagokból készült, amely biztosítja a tartósságot és a kényelmes viseletet. A hosszúsága állítható, így könnyedén testre szabhatod a pánt hosszát, hogy az mindig kényelmesen illeszkedjen. A hátizsák táskafül végén egy erős karabiner található, amely biztosítja a gyors és egyszerű rögzítést a táskához. Ez a megoldás nemcsak biztonságos, hanem lehetővé teszi a pánt gyors cseréjét vagy eltávolítását is.
16 db raktáron
3.000 Ft
Hátizsák táskafül - sötétkék. A Hátizsák táskafül egy praktikus és stílusos kiegészítő minden hátizsákhoz. Ez a 60 cm hosszú és 2 cm széles táskafül kiváló minőségű anyagokból készült, amely biztosítja a tartósságot és a kényelmes viseletet. A hosszúsága állítható, így könnyedén testre szabhatod a pánt hosszát, hogy az mindig kényelmesen illeszkedjen. A hátizsák táskafül végén egy erős karabiner található, amely biztosítja a gyors és egyszerű rögzítést a táskához. Ez a megoldás nemcsak biztonságos, hanem lehetővé teszi a pánt gyors cseréjét vagy eltávolítását is.
4 db raktáron
3.000 Ft
Hátizsák táskafül - babakék. A Hátizsák táskafül egy praktikus és stílusos kiegészítő minden hátizsákhoz. Ez a 60 cm hosszú és 2 cm széles táskafül kiváló minőségű anyagokból készült, amely biztosítja a tartósságot és a kényelmes viseletet. A hosszúsága állítható, így könnyedén testre szabhatod a pánt hosszát, hogy az mindig kényelmesen illeszkedjen. A hátizsák táskafül végén egy erős karabiner található, amely biztosítja a gyors és egyszerű rögzítést a táskához. Ez a megoldás nemcsak biztonságos, hanem lehetővé teszi a pánt gyors cseréjét vagy eltávolítását is.
9 db raktáron
3.000 Ft
Hátizsák táskafül - ezüst -. A Hátizsák táskafül egy praktikus és stílusos kiegészítő minden hátizsákhoz. Ez a 60 cm hosszú és 2 cm széles táskafül kiváló minőségű anyagokból készült, amely biztosítja a tartósságot és a kényelmes viseletet. A hosszúsága állítható, így könnyedén testre szabhatod a pánt hosszát, hogy az mindig kényelmesen illeszkedjen. A hátizsák táskafül végén egy erős karabiner található, amely biztosítja a gyors és egyszerű rögzítést a táskához. Ez a megoldás nemcsak biztonságos, hanem lehetővé teszi a pánt gyors cseréjét vagy eltávolítását is.
6 db raktáron
3.000 Ft
Hátizsák táskafül - Türkizkék -. A Hátizsák táskafül egy praktikus és stílusos kiegészítő minden hátizsákhoz. Ez a 60 cm hosszú és 2 cm széles táskafül kiváló minőségű anyagokból készült, amely biztosítja a tartósságot és a kényelmes viseletet. A hosszúsága állítható, így könnyedén testre szabhatod a pánt hosszát, hogy az mindig kényelmesen illeszkedjen. A hátizsák táskafül végén egy erős karabiner található, amely biztosítja a gyors és egyszerű rögzítést a táskához. Ez a megoldás nemcsak biztonságos, hanem lehetővé teszi a pánt gyors cseréjét vagy eltávolítását is.
4 db raktáron
3.000 Ft
Hátizsák táskafül - Krém -. A Hátizsák táskafül egy praktikus és stílusos kiegészítő minden hátizsákhoz. Ez a 60 cm hosszú és 2 cm széles táskafül kiváló minőségű anyagokból készült, amely biztosítja a tartósságot és a kényelmes viseletet. A hosszúsága állítható, így könnyedén testre szabhatod a pánt hosszát, hogy az mindig kényelmesen illeszkedjen. A hátizsák táskafül végén egy erős karabiner található, amely biztosítja a gyors és egyszerű rögzítést a táskához. Ez a megoldás nemcsak biztonságos, hanem lehetővé teszi a pánt gyors cseréjét vagy eltávolítását is.
16 db raktáron
3.000 Ft
Hátizsák táskafül - Púder rózsaszín -. A Hátizsák táskafül egy praktikus és stílusos kiegészítő minden hátizsákhoz. Ez a 60 cm hosszú és 2 cm széles táskafül kiváló minőségű anyagokból készült, amely biztosítja a tartósságot és a kényelmes viseletet. A hosszúsága állítható, így könnyedén testre szabhatod a pánt hosszát, hogy az mindig kényelmesen illeszkedjen. A hátizsák táskafül végén egy erős karabiner található, amely biztosítja a gyors és egyszerű rögzítést a táskához. Ez a megoldás nemcsak biztonságos, hanem lehetővé teszi a pánt gyors cseréjét vagy eltávolítását is.
12 db raktáron
3.000 Ft
Hátizsák táskafül - érett barna -. A Hátizsák táskafül egy praktikus és stílusos kiegészítő minden hátizsákhoz. Ez a 60 cm hosszú és 2 cm széles táskafül kiváló minőségű anyagokból készült, amely biztosítja a tartósságot és a kényelmes viseletet. A hosszúsága állítható, így könnyedén testre szabhatod a pánt hosszát, hogy az mindig kényelmesen illeszkedjen. A hátizsák táskafül végén egy erős karabiner található, amely biztosítja a gyors és egyszerű rögzítést a táskához. Ez a megoldás nemcsak biztonságos, hanem lehetővé teszi a pánt gyors cseréjét vagy eltávolítását is.
8 db raktáron
3.000 Ft
Rolltop hátizsák táskafül - sötétkék - Tedd egyedivé és praktikussá rolltop hátizsákodat ezzel a kiváló minőségű táskafülekkel! A 70 cm hosszú design táskafül állítható 90 cm-ig, így mindig az igényeidhez igazíthatod. A 3 cm széles pánt nagyon erős heveder anyagból készült, amely tartósságot és kényelmet biztosít mindennapi használat során. Ideális választás mindenki számára, aki szeretné felturbózni hátizsákját egy stílusos és megbízható táskafülekkel.

Ár: 3.000 Ft

Válaszd a Rolltop Hátizsák Táskafület, hogy hátizsákod ne csak praktikus, de stílusos is legyen!
8 db raktáron
3.000 Ft
Hátizsák táskafül - Hófehér - Tedd egyedivé és praktikussá rolltop hátizsákodat ezzel a kiváló minőségű táskafülekkel! A 70 cm hosszú design táskafül állítható 90 cm-ig, így mindig az igényeidhez igazíthatod. A 3 cm széles pánt nagyon erős heveder anyagból készült, amely tartósságot és kényelmet biztosít mindennapi használat során. Ideális választás mindenki számára, aki szeretné felturbózni hátizsákját egy stílusos és megbízható táskafülekkel.

Ár: 3.000 Ft

Válaszd a Rolltop Hátizsák Táskafület, hogy hátizsákod ne csak praktikus, de stílusos is legyen!
11 db raktáron
3.000 Ft
Rolltop hátizsák táskafül - sötétbarna - Tedd egyedivé és praktikussá rolltop hátizsákodat ezzel a kiváló minőségű táskafülekkel! A 70 cm hosszú design táskafül állítható 90 cm-ig, így mindig az igényeidhez igazíthatod. A 3 cm széles pánt nagyon erős heveder anyagból készült, amely tartósságot és kényelmet biztosít mindennapi használat során. Ideális választás mindenki számára, aki szeretné felturbózni hátizsákját egy stílusos és megbízható táskafülekkel.

Ár: 3.000 Ft

Válaszd a Rolltop Hátizsák Táskafület, hogy hátizsákod ne csak praktikus, de stílusos is legyen!
8 db raktáron
3.000 Ft
Rolltop hátizsák táskafül - drapp - Tedd egyedivé és praktikussá rolltop hátizsákodat ezzel a kiváló minőségű táskafülekkel! A 70 cm hosszú design táskafül állítható 90 cm-ig, így mindig az igényeidhez igazíthatod. A 3 cm széles pánt nagyon erős heveder anyagból készült, amely tartósságot és kényelmet biztosít mindennapi használat során. Ideális választás mindenki számára, aki szeretné felturbózni hátizsákját egy stílusos és megbízható táskafülekkel.

Ár: 3.000 Ft

Válaszd a Rolltop Hátizsák Táskafület, hogy hátizsákod ne csak praktikus, de stílusos is legyen!
5 db raktáron
3.000 Ft
Rolltop hátizsák táskafül - Manhattan szürke - Tedd egyedivé és praktikussá rolltop hátizsákodat ezzel a kiváló minőségű táskafülekkel! A 70 cm hosszú design táskafül állítható 90 cm-ig, így mindig az igényeidhez igazíthatod. A 3 cm széles pánt nagyon erős heveder anyagból készült, amely tartósságot és kényelmet biztosít mindennapi használat során. Ideális választás mindenki számára, aki szeretné felturbózni hátizsákját egy stílusos és megbízható táskafülekkel.

Ár: 3.000 Ft

Válaszd a Rolltop Hátizsák Táskafület, hogy hátizsákod ne csak praktikus, de stílusos is legyen!
7 db raktáron
3.000 Ft
Rolltop hátizsák táskafül - tűzpiros - Tedd egyedivé és praktikussá rolltop hátizsákodat ezzel a kiváló minőségű táskafülekkel! A 70 cm hosszú design táskafül állítható 90 cm-ig, így mindig az igényeidhez igazíthatod. A 3 cm széles pánt nagyon erős heveder anyagból készült, amely tartósságot és kényelmet biztosít mindennapi használat során. Ideális választás mindenki számára, aki szeretné felturbózni hátizsákját egy stílusos és megbízható táskafülekkel.

Ár: 3.000 Ft

Válaszd a Rolltop Hátizsák Táskafület, hogy hátizsákod ne csak praktikus, de stílusos is legyen!
6 db raktáron
3.000 Ft
Rolltop hátizsák táskafül - narancs - Tedd egyedivé és praktikussá rolltop hátizsákodat ezzel a kiváló minőségű táskafülekkel! A 70 cm hosszú design táskafül állítható 90 cm-ig, így mindig az igényeidhez igazíthatod. A 3 cm széles pánt nagyon erős heveder anyagból készült, amely tartósságot és kényelmet biztosít mindennapi használat során. Ideális választás mindenki számára, aki szeretné felturbózni hátizsákját egy stílusos és megbízható táskafülekkel.

Ár: 3.000 Ft

Válaszd a Rolltop Hátizsák Táskafület, hogy hátizsákod ne csak praktikus, de stílusos is legyen!

Praktikus hátizsák táskafülek különböző hosszúságban

Fedezd fel a praktikus hátizsák táskafülek széles választékát, amelyek különböző hosszúságban elérhetők. Ezek a szintetikus bőrből és erős hevederből készült táskafülek nemcsak kényelmes viseletet biztosítanak, hanem stílusos kiegészítői is hátizsákjaidnak. Az állítható hosszúságú pántok segítségével mindig a megfelelő méretre állíthatod a táska pántját, így garantált a komfortos használat.

Biztonságos és egyszerű rögzítés hátizsák táskafülekkel

A hátizsák táskafülek végén található két erős karabiner segítségével a pántok biztonságosan rögzíthetők a táska aljához. Az erős hímző cérnával, X alakzatban varrt pántok stabil tartást biztosítanak, így a táska terhelése egyenletesen oszlik el. Ez a rögzítési mód nemcsak biztonságos, hanem egyszerűen és gyorsan alkalmazható.

Széles szín- és modellválaszték hátizsák táskafülekből

A hátizsák táskafülek széles színválasztékban és két különböző modellben elérhetők, így biztosan megtalálod az igényeidnek leginkább megfelelőt. Ezek a minőségi táskafülek 3.000 Ft-os áron kaphatók, és garantáltan feldobják bármelyik hátizsákodat. Válaszd a stílust és a praktikusságot egyszerre!