Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Bőr patentos táskazár

Szintetikus bőrből készült táskazár előnyei

A 3 cm szintetikus bőrből készült felvarrható, mágneses patentos táskazár praktikus és stílusos megoldás minden táskakészítő számára. Ez a táskazár nemcsak biztonságos záródást biztosít, hanem könnyen rögzíthető és tartós is. Minden színben elérhető, így tökéletesen illeszthető bármilyen táskához.

Könnyű tisztíthatóság

Ez a táskazár mosógépben mosható, ami megkönnyíti a tisztítását és karbantartását. A szintetikus bőr anyag tartós és ellenáll a mindennapi használat során felmerülő kopásnak, így hosszú élettartamot biztosít. Használd bátran bármilyen táskánál, hiszen könnyedén tisztán tartható.

Kedvező ár

A 3 cm szintetikus bőrből készült felvarrható, mágneses patentos táskazár mindössze 400 Ft-ért elérhető. Ez a kedvező ár lehetővé teszi, hogy minőségi és esztétikus zárat adj táskáidhoz anélkül, hogy mélyen a zsebedbe kellene nyúlnod. Válaszd ezt a praktikus és dekoratív megoldást, és emeld a táskáid minőségét és megjelenését!

Rendezés:
Nézet:
23 db raktáron
400 Ft
Mágneses patentos táskazár - fehér - Fedezd fel a táska készítés új szintjét a 3 cm átmérőjű, felvarrható mágneses patentos táskazárral! Ez a kiváló minőségű táskazár szintetikus bőrből készült, ami nemcsak elegáns, hanem tartós is. Az anyagának köszönhetően 30 fokon mosógépben is mosható, így táskáid mindig tiszták és újszerűek maradhatnak. A mágneses patent könnyű használatot biztosít, míg a felvarrható kialakítás stabil rögzítést nyújt bármilyen táskán. Ideális választás kézitáskák, hátizsákok, és más kiegészítők elkészítéséhez vagy felújításához. Ár: 400 Ft Válaszd a megbízható és stílusos táskazárat, amely egyszerre praktikus és esztétikus, hogy táskáid mindig biztonságosan záródjanak!
8 db raktáron
400 Ft
Mágneses patentos táskazár - fekete - Fedezd fel a táska készítés új szintjét a 3 cm átmérőjű, felvarrható mágneses patentos táskazárral! Ez a kiváló minőségű táskazár szintetikus bőrből készült, ami nemcsak elegáns, hanem tartós is. Az anyagának köszönhetően 30 fokon mosógépben is mosható, így táskáid mindig tiszták és újszerűek maradhatnak. A mágneses patent könnyű használatot biztosít, míg a felvarrható kialakítás stabil rögzítést nyújt bármilyen táskán. Ideális választás kézitáskák, hátizsákok, és más kiegészítők elkészítéséhez vagy felújításához. Ár: 400 Ft Válaszd a megbízható és stílusos táskazárat, amely egyszerre praktikus és esztétikus, hogy táskáid mindig biztonságosan záródjanak!
7 db raktáron
400 Ft
Mágneses patentos táskazár - okker sárga - Fedezd fel a táska készítés új szintjét a 3 cm átmérőjű, felvarrható mágneses patentos táskazárral! Ez a kiváló minőségű táskazár szintetikus bőrből készült, ami nemcsak elegáns, hanem tartós is. Az anyagának köszönhetően 30 fokon mosógépben is mosható, így táskáid mindig tiszták és újszerűek maradhatnak. A mágneses patent könnyű használatot biztosít, míg a felvarrható kialakítás stabil rögzítést nyújt bármilyen táskán. Ideális választás kézitáskák, hátizsákok, és más kiegészítők elkészítéséhez vagy felújításához. Ár: 400 Ft Válaszd a megbízható és stílusos táskazárat, amely egyszerre praktikus és esztétikus, hogy táskáid mindig biztonságosan záródjanak!
2 db raktáron
400 Ft
Mágneses patentos táskazár - Manhattan szürke - Fedezd fel a táska készítés új szintjét a 3 cm átmérőjű, felvarrható mágneses patentos táskazárral! Ez a kiváló minőségű táskazár szintetikus bőrből készült, ami nemcsak elegáns, hanem tartós is. Az anyagának köszönhetően 30 fokon mosógépben is mosható, így táskáid mindig tiszták és újszerűek maradhatnak. A mágneses patent könnyű használatot biztosít, míg a felvarrható kialakítás stabil rögzítést nyújt bármilyen táskán. Ideális választás kézitáskák, hátizsákok, és más kiegészítők elkészítéséhez vagy felújításához. Ár: 400 Ft Válaszd a megbízható és stílusos táskazárat, amely egyszerre praktikus és esztétikus, hogy táskáid mindig biztonságosan záródjanak!
54 db raktáron
400 Ft
Mágneses patentos táskazár - sötétkék - Fedezd fel a táska készítés új szintjét a 3 cm átmérőjű, felvarrható mágneses patentos táskazárral! Ez a kiváló minőségű táskazár szintetikus bőrből készült, ami nemcsak elegáns, hanem tartós is. Az anyagának köszönhetően 30 fokon mosógépben is mosható, így táskáid mindig tiszták és újszerűek maradhatnak. A mágneses patent könnyű használatot biztosít, míg a felvarrható kialakítás stabil rögzítést nyújt bármilyen táskán. Ideális választás kézitáskák, hátizsákok, és más kiegészítők elkészítéséhez vagy felújításához. Ár: 400 Ft Válaszd a megbízható és stílusos táskazárat, amely egyszerre praktikus és esztétikus, hogy táskáid mindig biztonságosan záródjanak!
1 db raktáron
400 Ft
Mágneses patentos táskazár - pezsgő színű - Fedezd fel a táska készítés új szintjét a 3 cm átmérőjű, felvarrható mágneses patentos táskazárral! Ez a kiváló minőségű táskazár szintetikus bőrből készült, ami nemcsak elegáns, hanem tartós is. Az anyagának köszönhetően 30 fokon mosógépben is mosható, így táskáid mindig tiszták és újszerűek maradhatnak. A mágneses patent könnyű használatot biztosít, míg a felvarrható kialakítás stabil rögzítést nyújt bármilyen táskán. Ideális választás kézitáskák, hátizsákok, és más kiegészítők elkészítéséhez vagy felújításához. Ár: 400 Ft Válaszd a megbízható és stílusos táskazárat, amely egyszerre praktikus és esztétikus, hogy táskáid mindig biztonságosan záródjanak!
20 db raktáron
400 Ft
Mágneses patentos táskazár - menta zöld - Fedezd fel a táska készítés új szintjét a 3 cm átmérőjű, felvarrható mágneses patentos táskazárral! Ez a kiváló minőségű táskazár szintetikus bőrből készült, ami nemcsak elegáns, hanem tartós is. Az anyagának köszönhetően 30 fokon mosógépben is mosható, így táskáid mindig tiszták és újszerűek maradhatnak. A mágneses patent könnyű használatot biztosít, míg a felvarrható kialakítás stabil rögzítést nyújt bármilyen táskán. Ideális választás kézitáskák, hátizsákok, és más kiegészítők elkészítéséhez vagy felújításához. Ár: 400 Ft Válaszd a megbízható és stílusos táskazárat, amely egyszerre praktikus és esztétikus, hogy táskáid mindig biztonságosan záródjanak!
26 db raktáron
400 Ft
Mágneses patentos táskazár - ezüst - Fedezd fel a táska készítés új szintjét a 3 cm átmérőjű, felvarrható mágneses patentos táskazárral! Ez a kiváló minőségű táskazár szintetikus bőrből készült, ami nemcsak elegáns, hanem tartós is. Az anyagának köszönhetően 30 fokon mosógépben is mosható, így táskáid mindig tiszták és újszerűek maradhatnak. A mágneses patent könnyű használatot biztosít, míg a felvarrható kialakítás stabil rögzítést nyújt bármilyen táskán. Ideális választás kézitáskák, hátizsákok, és más kiegészítők elkészítéséhez vagy felújításához. Ár: 400 Ft Válaszd a megbízható és stílusos táskazárat, amely egyszerre praktikus és esztétikus, hogy táskáid mindig biztonságosan záródjanak!
10 db raktáron
400 Ft
Mágneses patentos táskazár - mustár sárga - Fedezd fel a táska készítés új szintjét a 3 cm átmérőjű, felvarrható mágneses patentos táskazárral! Ez a kiváló minőségű táskazár szintetikus bőrből készült, ami nemcsak elegáns, hanem tartós is. Az anyagának köszönhetően 30 fokon mosógépben is mosható, így táskáid mindig tiszták és újszerűek maradhatnak. A mágneses patent könnyű használatot biztosít, míg a felvarrható kialakítás stabil rögzítést nyújt bármilyen táskán. Ideális választás kézitáskák, hátizsákok, és más kiegészítők elkészítéséhez vagy felújításához. Ár: 400 Ft Válaszd a megbízható és stílusos táskazárat, amely egyszerre praktikus és esztétikus, hogy táskáid mindig biztonságosan záródjanak!

Bőr patentos táskazár tudnivalók

Kör alakű bőr kiegészítő, fém mágneszárral. Körben felvarrható, vagy a hátoldalán lévő fülecskékkel rögzíthető. Teljes átmérő:30 mm, mágneszár átmérője: 14 mm. Használható táskák, neszesszerek záródásához. 

A megadott ár 1 db-ra vonatkozik, mely két oldalból áll.

A bőr patentos táskazár mágneses kapocs része jó minőségű, erős tartású.

3 cm kerek formájú, melyeket egymással szemben felvarrjuk a táskára, neszeszerre, vagy ruhára és egymásba nyomjuk. 

Nagy előnye, hogy mosógépben 30 fokon mosható.