Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Bőr handmade címkék

Szintetikus bőrből készült handmade címkék

Fedezd fel a szintetikus bőrből készült handmade címkék széles választékát! Ezek a címkék tökéletes kiegészítők bármilyen kézműves projekthez, mivel tartósak és stílusosak. A szintetikus bőr anyag lehetővé teszi, hogy a címkék 30 fokon moshatók legyenek, így mindig frissen tarthatók.

Különböző mintájú handmade címkék

Válassz a különböző mintájú szintetikus bőr handmade címkék közül, hogy megtaláld a leginkább illeszkedőt a projektedhez. Legyen szó egyszerű vagy díszes mintákról, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, amely hozzáad egyedi és személyes érintést a kézműves alkotásokhoz.

Különböző színű és méretű handmade címkék

A szintetikus bőrből készült handmade címkék különböző színekben és méretekben kaphatók, így bármilyen stílushoz és igényhez igazíthatók. Legyen szó kisebb vagy nagyobb méretről, világosabb vagy sötétebb színekről, a választék garantálja, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes címkét.

Rendezés:
Nézet:
52 db raktáron
100 Ft
Bőr handmade címke - fekete -. A Handmade bőr címke tökéletes kiegészítője bármilyen kézműves projektnek, legyen szó kötésről, horgolásról vagy varrásról. Ezek a kiváló minőségű bőr címkék elegáns és professzionális megjelenést kölcsönöznek a kész munkáknak. Minden címke gondosan készült, hogy tartós és ellenálló legyen, így hosszú ideig megőrizze szépségét és funkcionalitását. A handmade bőr címkék különböző színekben és mintákkal érhetők el, így könnyedén megtalálhatod a projektedhez leginkább illő stílust.
20 db raktáron
100 Ft
5,5 cm x 1,5 cm bőr handmade címke - fehér -. A Handmade bőr címke tökéletes kiegészítője bármilyen kézműves projektnek, legyen szó kötésről, horgolásról vagy varrásról. Ezek a kiváló minőségű bőr címkék elegáns és professzionális megjelenést kölcsönöznek a kész munkáknak. Minden címke gondosan készült, hogy tartós és ellenálló legyen, így hosszú ideig megőrizze szépségét és funkcionalitását. A handmade bőr címkék különböző színekben és mintákkal érhetők el, így könnyedén megtalálhatod a projektedhez leginkább illő stílust.
27 db raktáron
100 Ft
Bőr handmade címke - barna -. A Handmade bőr címke tökéletes kiegészítője bármilyen kézműves projektnek, legyen szó kötésről, horgolásról vagy varrásról. Ezek a kiváló minőségű bőr címkék elegáns és professzionális megjelenést kölcsönöznek a kész munkáknak. Minden címke gondosan készült, hogy tartós és ellenálló legyen, így hosszú ideig megőrizze szépségét és funkcionalitását. A handmade bőr címkék különböző színekben és mintákkal érhetők el, így könnyedén megtalálhatod a projektedhez leginkább illő stílust.
107 db raktáron
100 Ft
5 cm x 1,5 cm bőr hand made címke - fekete -
65 db raktáron
100 Ft
5 cm x 1,5 cm bőr hand made címke - fehér -
41 db raktáron
100 Ft
5 cm x 1,5 cm bőr hand made címke - barna -
61 db raktáron
120 Ft

5 cm X 2 cm bőr hand-made címke

Az ár 1 db termékre vonatkozik

80 db raktáron
120 Ft

5 cm X 2 cm bőr hand-made címke

Az ár 1 db termékre vonatkozik

40 db raktáron
120 Ft
3,8 cm x 2,1 cm bőr hand made címke - fehér -
52 db raktáron
120 Ft
3,8 cm x 2,1 cm bőr hand made címke - fekete

Handmade címkék kézzel készült munkákhoz

Emeld ki kézműves alkotásaid egyediségét a handmade címkékkel! Ezek a címkék tökéletesek arra, hogy megmutasd, termékeid nem gyártósoron készültek, hanem szeretettel és gondos munkával. A handmade címkék hangsúlyozzák a kézműves munka értékét és különlegességét.

Illusztráljuk a handmade termékek értékét

Ezek a kedves handmade címkék segítenek illusztrálni, hogy termékeid különlegesek és egyediek. Egy kézzel készült termék mindig értékesebb, mint egy sorozatgyártott darab, és ezekkel a címkékkel ezt az üzenetet erősítheted. A címkék segítenek megkülönböztetni alkotásaidat a tömegcikkektől.

Válassz és varrd fel a handmade címkét

Válaszd ki a számodra legkedvesebb handmade címkét és varrd fel alkotásaidra! Ezek a címkék nemcsak dekoratívak, hanem egyértelművé teszik, hogy az általad készített termékek egyediek és különlegesek. Tedd láthatóvá, hogy termékeid kézzel készültek, és ezáltal még értékesebbé válnak.