Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Fém kapcsos táskazár

Fém kapcsos táskazár: elegáns és biztonságos záródás

A fém kapcsos táskazár két darabból áll, mindkét részen négy fülecske található, amelyek segítségével könnyedén rögzíthetők a táskák, neszesszerek hátoldalához. Ezek a zárak nemcsak biztonságos záródást biztosítanak, hanem elegáns megjelenést is kölcsönöznek minden táskának, legyen az kisebb neszesszer vagy nagyobb hátizsák. A fém kapcsos táskazárak tartósságuknak köszönhetően hosszú távon is megbízhatóak maradnak.

Többféle méretben elérhető fém kapcsos táskazárak

A fém kapcsos táskazárak három méretben kaphatók: kicsi, közepes és nagy, így minden táskatípushoz megtalálható az ideális választás. Ezek a zárak nemcsak praktikusak és esztétikusak, hanem egyszerűen és gyorsan rögzíthetők, így kezdők és haladók számára egyaránt ideálisak. Válaszd a fém kapcsos táskazárakat, és tedd stílusossá és megbízhatóvá táskáidat!

Rendezés:
Nézet:
28 db raktáron
450 Ft
Fém, ezüst kapcsos táskazár 2,5 cm, mely könnyen rögzíthető a táskához
54 db raktáron
500 Ft
Fém, ezüst kapcsos táskazár 3 cm, mely könnyen rögzíthető a táskához
5 db raktáron
550 Ft
Fém, ezüst kapcsos táskazár 4 cm, mely könnyen rögzíthető a táskához

Táskazárak

A fém kapcsos táskazárak elengedhetetlen kiegészítők a táskakészítés világában. Ezek az elegáns és praktikus zárak nemcsak biztosítják táskád biztonságát, hanem egyedi megjelenést is kölcsönöznek neki. Fedezd fel kínálatunkat, és találd meg a tökéletes zárat a következő projektedhez!

Különféle táskazárak táskavarráshoz, táska készítéshez. Bármilyen stílusú táskához megtalálod a megfelelő táskazárat webáruházunkban.

A csatos fém táskazár mutatós táska kiegészítő. A táskazár három részből áll: az egyik részét a táska belsejéhez, a másikat a külsejéhez, a harmadikat a táska lehajtó részéhez tudod rögzíteni. A kapocs része mágneses fémből készült.