Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Nyitható karabinerek

Nyitható Karabinerek Széles Választéka

Fedezd fel kínálatunkban elérhető számos méretű és formájú nyitható karabinereket! Ezek a praktikus kiegészítők egy mozdulattal rögzítik a táskafüleket, kulcstartókat és egyéb tárgyakat a helyükre. Kiváló minőségű anyagból készültek, biztosítva a tartósságot és megbízhatóságot.

Erős és Masszív Kialakítás

Karabinereink erős és masszív kivitelűek, így ideálisak táskákhoz és kulcstartókhoz egyaránt. A biztonságos rögzítés mellett esztétikus kiegészítőként is funkcionálnak, emelve a tárgyak megjelenését.

Széles Méret- és Formaválaszték

Válaszd ki a számodra megfelelő méretet és formát karabinereink közül! Kínálatunkban számos lehetőség közül választhatsz, így biztosan megtalálod az igényeidnek megfelelőt. Legyen szó táskáról, kulcstartóról vagy egyéb praktikus alkalmazásról, nálunk mindenki megtalálja a keresett megoldást.

Rendezés:
Nézet:
148 db raktáron
250 Ft
2,5 cm "D" karabiner - ezüst Fedezd fel a sokoldalú nyitható karabinereket minden méretben, formában és színben! Ideális választás minden kalandhoz és mindennapi felhasználáshoz egyaránt, ezek a karabinerek kiváló minőségű anyagból készülnek, hogy maximális tartósságot és megbízhatóságot nyújtsanak. A nyitható karabinerek széles választéka lehetővé teszi, hogy megtaláld a pontos méretet és formát, amely a legjobban megfelel a szükségleteidnek.
559 db raktáron
250 Ft
2,2 cm ezüst színű nyitható karabiner Fedezd fel a sokoldalú nyitható karabinereket minden méretben, formában és színben! Ideális választás minden kalandhoz és mindennapi felhasználáshoz egyaránt, ezek a karabinerek kiváló minőségű anyagból készülnek, hogy maximális tartósságot és megbízhatóságot nyújtsanak. A nyitható karabinerek széles választéka lehetővé teszi, hogy megtaláld a pontos méretet és formát, amely a legjobban megfelel a szükségleteidnek.
96 db raktáron
250 Ft
2,2 cm acélszürke nyitható karabiner Fedezd fel a sokoldalú nyitható karabinereket minden méretben, formában és színben! Ideális választás minden kalandhoz és mindennapi felhasználáshoz egyaránt, ezek a karabinerek kiváló minőségű anyagból készülnek, hogy maximális tartósságot és megbízhatóságot nyújtsanak. A nyitható karabinerek széles választéka lehetővé teszi, hogy megtaláld a pontos méretet és formát, amely a legjobban megfelel a szükségleteidnek.
84 db raktáron
250 Ft
2 cm ezüst delfinkapocs - karabiner Fedezd fel a sokoldalú nyitható karabinereket minden méretben, formában és színben! Ideális választás minden kalandhoz és mindennapi felhasználáshoz egyaránt, ezek a karabinerek kiváló minőségű anyagból készülnek, hogy maximális tartósságot és megbízhatóságot nyújtsanak. A nyitható karabinerek széles választéka lehetővé teszi, hogy megtaláld a pontos méretet és formát, amely a legjobban megfelel a szükségleteidnek.
135 db raktáron
280 Ft
2,5 cm ezüst színű nyitható karabiner Fedezd fel a sokoldalú nyitható karabinereket minden méretben, formában és színben! Ideális választás minden kalandhoz és mindennapi felhasználáshoz egyaránt, ezek a karabinerek kiváló minőségű anyagból készülnek, hogy maximális tartósságot és megbízhatóságot nyújtsanak. A nyitható karabinerek széles választéka lehetővé teszi, hogy megtaláld a pontos méretet és formát, amely a legjobban megfelel a szükségleteidnek.
68 db raktáron
280 Ft
2,5 cm acélszürke színű nyitható karabiner Fedezd fel a sokoldalú nyitható karabinereket minden méretben, formában és színben! Ideális választás minden kalandhoz és mindennapi felhasználáshoz egyaránt, ezek a karabinerek kiváló minőségű anyagból készülnek, hogy maximális tartósságot és megbízhatóságot nyújtsanak. A nyitható karabinerek széles választéka lehetővé teszi, hogy megtaláld a pontos méretet és formát, amely a legjobban megfelel a szükségleteidnek.
58 db raktáron
300 Ft
3 cm nyitható karabiner arany színben Fedezd fel a sokoldalú nyitható karabinereket minden méretben, formában és színben! Ideális választás minden kalandhoz és mindennapi felhasználáshoz egyaránt, ezek a karabinerek kiváló minőségű anyagból készülnek, hogy maximális tartósságot és megbízhatóságot nyújtsanak. A nyitható karabinerek széles választéka lehetővé teszi, hogy megtaláld a pontos méretet és formát, amely a legjobban megfelel a szükségleteidnek.
78 db raktáron
300 Ft
3 cm ezüst delfinkapocs - karabiner Fedezd fel a sokoldalú nyitható karabinereket minden méretben, formában és színben! Ideális választás minden kalandhoz és mindennapi felhasználáshoz egyaránt, ezek a karabinerek kiváló minőségű anyagból készülnek, hogy maximális tartósságot és megbízhatóságot nyújtsanak. A nyitható karabinerek széles választéka lehetővé teszi, hogy megtaláld a pontos méretet és formát, amely a legjobban megfelel a szükségleteidnek.
78 db raktáron
300 Ft
3 cm ovális karabiner - ezüst - Fedezd fel a sokoldalú nyitható karabinereket minden méretben, formában és színben! Ideális választás minden kalandhoz és mindennapi felhasználáshoz egyaránt, ezek a karabinerek kiváló minőségű anyagból készülnek, hogy maximális tartósságot és megbízhatóságot nyújtsanak. A nyitható karabinerek széles választéka lehetővé teszi, hogy megtaláld a pontos méretet és formát, amely a legjobban megfelel a szükségleteidnek.
49 db raktáron
300 Ft
3 cm arany delfinkapocs - karabiner - Fedezd fel a sokoldalú nyitható karabinereket minden méretben, formában és színben! Ideális választás minden kalandhoz és mindennapi felhasználáshoz egyaránt, ezek a karabinerek kiváló minőségű anyagból készülnek, hogy maximális tartósságot és megbízhatóságot nyújtsanak. A nyitható karabinerek széles választéka lehetővé teszi, hogy megtaláld a pontos méretet és formát, amely a legjobban megfelel a szükségleteidnek.
84 db raktáron
350 Ft
3,5 cm ovális karabiner - ezüst - Fedezd fel a sokoldalú nyitható karabinereket minden méretben, formában és színben! Ideális választás minden kalandhoz és mindennapi felhasználáshoz egyaránt, ezek a karabinerek kiváló minőségű anyagból készülnek, hogy maximális tartósságot és megbízhatóságot nyújtsanak. A nyitható karabinerek széles választéka lehetővé teszi, hogy megtaláld a pontos méretet és formát, amely a legjobban megfelel a szükségleteidnek.
197 db raktáron
350 Ft
3,5 cm ezüst színű karabiner, nyitható. Fedezd fel a sokoldalú nyitható karabinereket minden méretben, formában és színben! Ideális választás minden kalandhoz és mindennapi felhasználáshoz egyaránt, ezek a karabinerek kiváló minőségű anyagból készülnek, hogy maximális tartósságot és megbízhatóságot nyújtsanak. A nyitható karabinerek széles választéka lehetővé teszi, hogy megtaláld a pontos méretet és formát, amely a legjobban megfelel a szükségleteidnek.
23 db raktáron
400 Ft
4 cm ezüst színű karabiner, nyitható. Fedezd fel a sokoldalú nyitható karabinereket minden méretben, formában és színben! Ideális választás minden kalandhoz és mindennapi felhasználáshoz egyaránt, ezek a karabinerek kiváló minőségű anyagból készülnek, hogy maximális tartósságot és megbízhatóságot nyújtsanak. A nyitható karabinerek széles választéka lehetővé teszi, hogy megtaláld a pontos méretet és formát, amely a legjobban megfelel a szükségleteidnek.
73 db raktáron
400 Ft
4 cm acélszürke színű karabiner, nyitható Fedezd fel a sokoldalú nyitható karabinereket minden méretben, formában és színben! Ideális választás minden kalandhoz és mindennapi felhasználáshoz egyaránt, ezek a karabinerek kiváló minőségű anyagból készülnek, hogy maximális tartósságot és megbízhatóságot nyújtsanak. A nyitható karabinerek széles választéka lehetővé teszi, hogy megtaláld a pontos méretet és formát, amely a legjobban megfelel a szükségleteidnek.
11 db raktáron
450 Ft
4,5 cm acélszürke színű karabiner, nyitható Fedezd fel a sokoldalú nyitható karabinereket minden méretben, formában és színben! Ideális választás minden kalandhoz és mindennapi felhasználáshoz egyaránt, ezek a karabinerek kiváló minőségű anyagból készülnek, hogy maximális tartósságot és megbízhatóságot nyújtsanak. A nyitható karabinerek széles választéka lehetővé teszi, hogy megtaláld a pontos méretet és formát, amely a legjobban megfelel a szükségleteidnek.

Erős Fémből Készült Nyitható Karabinerek

Fedezd fel kiváló minőségű nyitható karabinereink széles választékát! Ezek az erős fémből készült kiegészítők ideálisak a kézműves ipar számára, hiszen könnyen rögzíthetők és biztos tartást nyújtanak. Különböző méretek és formák állnak rendelkezésedre, hogy minden projektben maximálisan ki tudj szolgálni.

Sokoldalú Használat

Karabinereink nemcsak a táskák és kulcstartók rögzítésére szolgálnak, hanem széles körű alkalmazási lehetőséget biztosítanak a kézműves iparban is. Rugalmasságuknak köszönhetően könnyedén alkalmazhatók mindenféle kreatív projektekben.

Különféle Méretek és Formák

Válaszd ki az igényeidnek megfelelő méretű és formájú karabinereket! Kínálatunkban mindenki megtalálja a számára ideális kiegészítőt, legyen szó kis vagy nagyobb méretű, kerek vagy ovális formájú karabinerről. Legyen szó hobbiról vagy profi munkáról, nálunk mindenki megtalálja a megfelelő választást.