Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Amigurumi fonal Gazzal Gizza mercerizált pamut

Gazzal Giza - Kiváló Minőségű Mercerizált Pamut Fonal

A Gazzal Giza egy csodálatos mercerizált pamut fonal, amely kiváló választás számos kézműves projekthez. A legfinomabb pamutszálakból készítik, a mercerizálási eljárásnak köszönhetően pedig rendkívül fényes és tartós. Ez a fonal különleges megjelenést és textúrát kölcsönöz a horgolásnak vagy kötésnek.

Változatos Színpaletta a Divat és a Klasszikus Stílus Jegyében

A Gazzal Giza mercerizált pamut fonal széles színválasztékban érhető el, tükrözve a legfrissebb divattrendeket és a klasszikus stílusokat is. A puha, kényelmes fonal ideális választás amigurumi figurák, ruhadarabok, kiegészítők vagy lakberendezési tárgyak készítéséhez.

Kiváló Minőség és Tartósság a Legigényesebb Kézműveseknek

Ez a rendkívül fényes és tartós mercerizált pamut fonal minden szempontból megfelel a legmagasabb elvárásoknak. Használd a Gazzal Giza fonalat, hogy egyedi, stílusos és tartós kézműves alkotásokat készíthess, amelyekre büszke lehetsz.

Rendezés:
Nézet:
12 db raktáron
650 Ft
Gazzal Giza Manhattan szürke színű mercerizált pamut fonal. Fedezd fel a Gazzal Giza 100% mercerizált pamut kötő és horgoló fonala, amely magas minőségével és biztonságos felhasználhatóságával kiemelkedik a többi közül. A fonal OEKO-TEX minősítéssel rendelkezik, így ideális választás még a legkisebbek számára is. Természetes Fény és Puhaság: A Gazzal Giza fonal természetes fényű, puha tapintású, és gazdag, élénk színeket kínál. Ez a luxus fonal tökéletes választás minden olyan projekt számára, amelyhez puhaságra és kényelemre van szükség, legyen az amigurumi figura, nyári ruházat, babaruhák, blúzok, takarók vagy kiegészítők.
21 db raktáron
650 Ft
Gazzal Giza Grafit szürke színű mercerizált pamut fonal. Fedezd fel a Gazzal Giza 100% mercerizált pamut kötő és horgoló fonala, amely magas minőségével és biztonságos felhasználhatóságával kiemelkedik a többi közül. A fonal OEKO-TEX minősítéssel rendelkezik, így ideális választás még a legkisebbek számára is. Természetes Fény és Puhaság: A Gazzal Giza fonal természetes fényű, puha tapintású, és gazdag, élénk színeket kínál. Ez a luxus fonal tökéletes választás minden olyan projekt számára, amelyhez puhaságra és kényelemre van szükség, legyen az amigurumi figura, nyári ruházat, babaruhák, blúzok, takarók vagy kiegészítők.
99 db raktáron
650 Ft
Gazzal Giza Fekete színű mercerizált pamut fonal. Fedezd fel a Gazzal Giza 100% mercerizált pamut kötő és horgoló fonala, amely magas minőségével és biztonságos felhasználhatóságával kiemelkedik a többi közül. A fonal OEKO-TEX minősítéssel rendelkezik, így ideális választás még a legkisebbek számára is. Természetes Fény és Puhaság: A Gazzal Giza fonal természetes fényű, puha tapintású, és gazdag, élénk színeket kínál. Ez a luxus fonal tökéletes választás minden olyan projekt számára, amelyhez puhaságra és kényelemre van szükség, legyen az amigurumi figura, nyári ruházat, babaruhák, blúzok, takarók vagy kiegészítők.
44 db raktáron
650 Ft
Gazzal Giza Galambszürke színű fonal. Fedezd fel a Gazzal Giza 100% mercerizált pamut kötő és horgoló fonala, amely magas minőségével és biztonságos felhasználhatóságával kiemelkedik a többi közül. A fonal OEKO-TEX minősítéssel rendelkezik, így ideális választás még a legkisebbek számára is. Természetes Fény és Puhaság: A Gazzal Giza fonal természetes fényű, puha tapintású, és gazdag, élénk színeket kínál. Ez a luxus fonal tökéletes választás minden olyan projekt számára, amelyhez puhaságra és kényelemre van szükség, legyen az amigurumi figura, nyári ruházat, babaruhák, blúzok, takarók vagy kiegészítők.
17 db raktáron
650 Ft
Gazzal Giza Puncs színű mercerizált pamut fonal. Fedezd fel a Gazzal Giza 100% mercerizált pamut kötő és horgoló fonala, amely magas minőségével és biztonságos felhasználhatóságával kiemelkedik a többi közül. A fonal OEKO-TEX minősítéssel rendelkezik, így ideális választás még a legkisebbek számára is. Természetes Fény és Puhaság: A Gazzal Giza fonal természetes fényű, puha tapintású, és gazdag, élénk színeket kínál. Ez a luxus fonal tökéletes választás minden olyan projekt számára, amelyhez puhaságra és kényelemre van szükség, legyen az amigurumi figura, nyári ruházat, babaruhák, blúzok, takarók vagy kiegészítők.
16 db raktáron
650 Ft
Gazzal Giza Téglabarna színű mercerizált pamut fonal. Fedezd fel a Gazzal Giza 100% mercerizált pamut kötő és horgoló fonala, amely magas minőségével és biztonságos felhasználhatóságával kiemelkedik a többi közül. A fonal OEKO-TEX minősítéssel rendelkezik, így ideális választás még a legkisebbek számára is. Természetes Fény és Puhaság: A Gazzal Giza fonal természetes fényű, puha tapintású, és gazdag, élénk színeket kínál. Ez a luxus fonal tökéletes választás minden olyan projekt számára, amelyhez puhaságra és kényelemre van szükség, legyen az amigurumi figura, nyári ruházat, babaruhák, blúzok, takarók vagy kiegészítők.
56 db raktáron
650 Ft
Gazzal Giza Csokoládé barna színű mercerizált pamut fonal. Fedezd fel a Gazzal Giza 100% mercerizált pamut kötő és horgoló fonala, amely magas minőségével és biztonságos felhasználhatóságával kiemelkedik a többi közül. A fonal OEKO-TEX minősítéssel rendelkezik, így ideális választás még a legkisebbek számára is. Természetes Fény és Puhaság: A Gazzal Giza fonal természetes fényű, puha tapintású, és gazdag, élénk színeket kínál. Ez a luxus fonal tökéletes választás minden olyan projekt számára, amelyhez puhaságra és kényelemre van szükség, legyen az amigurumi figura, nyári ruházat, babaruhák, blúzok, takarók vagy kiegészítők.
67 db raktáron
650 Ft
Gazzal Giza Sötétbarna színű mercerizált pamut fonal. Fedezd fel a Gazzal Giza 100% mercerizált pamut kötő és horgoló fonala, amely magas minőségével és biztonságos felhasználhatóságával kiemelkedik a többi közül. A fonal OEKO-TEX minősítéssel rendelkezik, így ideális választás még a legkisebbek számára is. Természetes Fény és Puhaság: A Gazzal Giza fonal természetes fényű, puha tapintású, és gazdag, élénk színeket kínál. Ez a luxus fonal tökéletes választás minden olyan projekt számára, amelyhez puhaságra és kényelemre van szükség, legyen az amigurumi figura, nyári ruházat, babaruhák, blúzok, takarók vagy kiegészítők.
5 db raktáron
650 Ft
Gazzal Giza Bordó színű mercerizált pamut fonal. Fedezd fel a Gazzal Giza 100% mercerizált pamut kötő és horgoló fonala, amely magas minőségével és biztonságos felhasználhatóságával kiemelkedik a többi közül. A fonal OEKO-TEX minősítéssel rendelkezik, így ideális választás még a legkisebbek számára is. Természetes Fény és Puhaság: A Gazzal Giza fonal természetes fényű, puha tapintású, és gazdag, élénk színeket kínál. Ez a luxus fonal tökéletes választás minden olyan projekt számára, amelyhez puhaságra és kényelemre van szükség, legyen az amigurumi figura, nyári ruházat, babaruhák, blúzok, takarók vagy kiegészítők.
23 db raktáron
650 Ft
Gazzal Giza Drapp színű mercerizált pamut fonal. Fedezd fel a Gazzal Giza 100% mercerizált pamut kötő és horgoló fonala, amely magas minőségével és biztonságos felhasználhatóságával kiemelkedik a többi közül. A fonal OEKO-TEX minősítéssel rendelkezik, így ideális választás még a legkisebbek számára is. Természetes Fény és Puhaság: A Gazzal Giza fonal természetes fényű, puha tapintású, és gazdag, élénk színeket kínál. Ez a luxus fonal tökéletes választás minden olyan projekt számára, amelyhez puhaságra és kényelemre van szükség, legyen az amigurumi figura, nyári ruházat, babaruhák, blúzok, takarók vagy kiegészítők.
33 db raktáron
650 Ft
Gazzal Giza Krémbarna színű Gazzal Giza mercerizált pamut fonal. Fedezd fel a Gazzal Giza 100% mercerizált pamut kötő és horgoló fonala, amely magas minőségével és biztonságos felhasználhatóságával kiemelkedik a többi közül. A fonal OEKO-TEX minősítéssel rendelkezik, így ideális választás még a legkisebbek számára is. Természetes Fény és Puhaság: A Gazzal Giza fonal természetes fényű, puha tapintású, és gazdag, élénk színeket kínál. Ez a luxus fonal tökéletes választás minden olyan projekt számára, amelyhez puhaságra és kényelemre van szükség, legyen az amigurumi figura, nyári ruházat, babaruhák, blúzok, takarók vagy kiegészítők.

Gazzal Giza

A Gazzal Giza egy rendkívül puha és fényes fonal különleges egyiptomi pamut tartalmával és mercerizált textúrájával. Rendelkezik az OEKO-TEX tanúsítvánnyal is, amely a kiváló minőséget és az organikus fonalat határozza meg. 100% pamuttartalmának köszönhetően bátran választhatod minden évszakos kötéshez, főleg tavasszal és nyáron. Ez a Gazzal márka legjobb minőségű fonala a finom fonal kategóriában.

Információk a Gazzal Giza kötőfonalról

A Gazzal Giza kötőfonala kiváló minőségű természetes mercerizált pamutból készül. Az amigurumi alkotók különösen szeretik, bár bármilyen más típusú horgoláshoz és kötéshez alkalmas.

Ennek a pamutfonalnak az előnyei a következők:
- tartós kopás;
- lúgokkal szembeni ellenállás (mosószerek);
- kopás- és szakadásállóság;
- kiváló légáteresztő képesség és nedvességfelvétel;
- az ebből a pamutfonalból készült ruhadarabok könnyen moshatók és megőrzik eredeti megjelenésüket.

A Gazzal Giza kiválóan alkalmas nyári ruhák és kiegészítők készítésére: ruhák, blúzok, szoknyák, táskák stb. Nagyon szépek a gízai fonalból készült takarók, terítők, szalvéták is. Ez a pamutfonal nagyon népszerű a kötőmesterek körében is, akik kézzel készített kötött játékokat - amigurumi - készítenek.

A színpaletta körülbelül 48 színt tartalmaz, amely lehetővé teszi a tökéletes választás kiválasztását a következő projekthez. A fonal kötőtűhöz és horgolótűhöz egyaránt alkalmas.

A Gazzal Giza jellemzői:

- Anyaga: 100 % pamut
- Súly: 50 g (1,7 uncia)
- Hossza: 125 méter
- Tűk: 2 - 3 mm
- Horgolótű: 2,5 - 3,5 mm

Ennek a pamutfonalnak a másik előnye a tartóssága és a könnyű gondozása:
- Kímélő gépi vagy kézi mosás 30 C-on
- Ne használjon fehérítőt
- Lapos száraz
- Vegyszer tisztítható
- Vasaljon minimális teljesítményen belülről kifelé