Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

DIVA puzzle fonal

Diva Puzzle Fonal - Egyedi Színkombinációk Kézműves Projektekhez

A Diva puzzle fonal egy különleges fonalféleség, ahol te magad rakhatod össze a színeket a saját ízlésed szerint. Ez a 100% újrahasznosított pamut fonal lehetővé teszi, hogy egyedi és egyedülálló kézműves alkotásokat hozz létre, legyen az táska, felsőruházat vagy bármilyen más projekt.

8 Színes Pamacs, 250 Gramm Összesen - Tökéletes Választás Minden Stílushoz

A Diva puzzle fonal 8 kis pamacsa összesen 250 grammot tesz ki, ami 200 méter hosszú és 2 mm vastag. A 5-6 mm-es tűméret javasolt a használatához, így könnyen beilleszthető a legkülönbözőbb kézműves technikákba.

Varázslatos Színkombinációk Egyedi Kézműves Alkotásokhoz

Ennek a különleges fonalnak a legnagyobb erőssége a színkombinációk végtelen lehetősége. Válaszd ki a számodra legvonzóbb színeket, és hozd létre a saját egyedi, varázslatos kézműves remeked! A 2.200 Ft-os ár pedig rendkívül kedvező ezen a minőségi terméken.

Rendezés:
Nézet:
6 db raktáron
2.200 Ft
DIVA puzzle-Lágy ősz színei A DIVA pamut Puzzle fonalak a kreatív projektek kedvenc alapanyaga. Ezek a fonalak 250 gramm súlyúak, 200 méter hosszúak és 2 mm vastagságúak, így ideálisak különféle kézműves munkákhoz. Ajánlott tűméret: 5-6 mm. A fonal 100% újrahasznosított pamutból készült, környezetbarát választás minden kézműves számára. A DIVA Puzzle fonalak különleges színharmóniája kiemeli az elkészült műveket, legyen szó táskáról, felsőruházatról vagy egyéb kiegészítőkről. A gyönyörű színek és a minőségi anyag biztosítja, hogy minden alkotás egyedi és tartós legyen. Szerezd be most ezt a csodálatos fonalat mindössze 2.200 Ft-ért, és emeld a kézimunkáidat egy új szintre a DIVA Puzzle pamut fonalakkal!
1 db raktáron
2.200 Ft
DIVA puzzle-Cappuccino-mokka A DIVA pamut Puzzle fonalak a kreatív projektek kedvenc alapanyaga. Ezek a fonalak 250 gramm súlyúak, 200 méter hosszúak és 2 mm vastagságúak, így ideálisak különféle kézműves munkákhoz. Ajánlott tűméret: 5-6 mm. A fonal 100% újrahasznosított pamutból készült, környezetbarát választás minden kézműves számára. A DIVA Puzzle fonalak különleges színharmóniája kiemeli az elkészült műveket, legyen szó táskáról, felsőruházatról vagy egyéb kiegészítőkről. A gyönyörű színek és a minőségi anyag biztosítja, hogy minden alkotás egyedi és tartós legyen. Szerezd be most ezt a csodálatos fonalat mindössze 2.200 Ft-ért, és emeld a kézimunkáidat egy új szintre a DIVA Puzzle pamut fonalakkal!
2 db raktáron
2.200 Ft
DIVA puzzle-Tüzes burgundi A DIVA pamut Puzzle fonalak a kreatív projektek kedvenc alapanyaga. Ezek a fonalak 250 gramm súlyúak, 200 méter hosszúak és 2 mm vastagságúak, így ideálisak különféle kézműves munkákhoz. Ajánlott tűméret: 5-6 mm. A fonal 100% újrahasznosított pamutból készült, környezetbarát választás minden kézműves számára. A DIVA Puzzle fonalak különleges színharmóniája kiemeli az elkészült műveket, legyen szó táskáról, felsőruházatról vagy egyéb kiegészítőkről. A gyönyörű színek és a minőségi anyag biztosítja, hogy minden alkotás egyedi és tartós legyen. Szerezd be most ezt a csodálatos fonalat mindössze 2.200 Ft-ért, és emeld a kézimunkáidat egy új szintre a DIVA Puzzle pamut fonalakkal!
2 db raktáron
2.200 Ft
DIVA puzzle-Szén és hamu A DIVA pamut Puzzle fonalak a kreatív projektek kedvenc alapanyaga. Ezek a fonalak 250 gramm súlyúak, 200 méter hosszúak és 2 mm vastagságúak, így ideálisak különféle kézműves munkákhoz. Ajánlott tűméret: 5-6 mm. A fonal 100% újrahasznosított pamutból készült, környezetbarát választás minden kézműves számára. A DIVA Puzzle fonalak különleges színharmóniája kiemeli az elkészült műveket, legyen szó táskáról, felsőruházatról vagy egyéb kiegészítőkről. A gyönyörű színek és a minőségi anyag biztosítja, hogy minden alkotás egyedi és tartós legyen. Szerezd be most ezt a csodálatos fonalat mindössze 2.200 Ft-ért, és emeld a kézimunkáidat egy új szintre a DIVA Puzzle pamut fonalakkal!
14 db raktáron
2.200 Ft
DIVA puzzle-Lombhullás A DIVA pamut Puzzle fonalak a kreatív projektek kedvenc alapanyaga. Ezek a fonalak 250 gramm súlyúak, 200 méter hosszúak és 2 mm vastagságúak, így ideálisak különféle kézműves munkákhoz. Ajánlott tűméret: 5-6 mm. A fonal 100% újrahasznosított pamutból készült, környezetbarát választás minden kézműves számára. A DIVA Puzzle fonalak különleges színharmóniája kiemeli az elkészült műveket, legyen szó táskáról, felsőruházatról vagy egyéb kiegészítőkről. A gyönyörű színek és a minőségi anyag biztosítja, hogy minden alkotás egyedi és tartós legyen. Szerezd be most ezt a csodálatos fonalat mindössze 2.200 Ft-ért, és emeld a kézimunkáidat egy új szintre a DIVA Puzzle pamut fonalakkal!
27 db raktáron
2.200 Ft
DIVA puzzle-Hupikék-Törpikék A DIVA pamut Puzzle fonalak a kreatív projektek kedvenc alapanyaga. Ezek a fonalak 250 gramm súlyúak, 200 méter hosszúak és 2 mm vastagságúak, így ideálisak különféle kézműves munkákhoz. Ajánlott tűméret: 5-6 mm. A fonal 100% újrahasznosított pamutból készült, környezetbarát választás minden kézműves számára. A DIVA Puzzle fonalak különleges színharmóniája kiemeli az elkészült műveket, legyen szó táskáról, felsőruházatról vagy egyéb kiegészítőkről. A gyönyörű színek és a minőségi anyag biztosítja, hogy minden alkotás egyedi és tartós legyen. Szerezd be most ezt a csodálatos fonalat mindössze 2.200 Ft-ért, és emeld a kézimunkáidat egy új szintre a DIVA Puzzle pamut fonalakkal!
2 db raktáron
2.200 Ft
DIVA puzzle-Naplemente Diva puzzle mercerizált pamut fonal A DIVA pamut Puzzle fonalak a kreatív projektek kedvenc alapanyaga. Ezek a fonalak 250 gramm súlyúak, 200 méter hosszúak és 2 mm vastagságúak, így ideálisak különféle kézműves munkákhoz. Ajánlott tűméret: 5-6 mm. A fonal 100% újrahasznosított pamutból készült, környezetbarát választás minden kézműves számára. A DIVA Puzzle fonalak különleges színharmóniája kiemeli az elkészült műveket, legyen szó táskáról, felsőruházatról vagy egyéb kiegészítőkről. A gyönyörű színek és a minőségi anyag biztosítja, hogy minden alkotás egyedi és tartós legyen. Szerezd be most ezt a csodálatos fonalat mindössze 2.200 Ft-ért, és emeld a kézimunkáidat egy új szintre a DIVA Puzzle pamut fonalakkal!

Diva Multicolor Cotton Crochet Puzzle bemutatása

Bemutatjuk a Diva Multicolor Cotton Crochet Puzzle-t, egy lebilincselő és sokoldalú fonalat, amely izgalmasabbá teszi a kézműves projektjeit. Fogadja el ennek a prémium fonalnak a sokoldalúságát és fenntarthatóságát a következő projektjei során!

Engedd szabadjára fantáziád és merülj el a színek világában.

A puzzle fonal megalkotója egy török cég - DIVA - aki a felhasználó fantáziájára bízta hogyan alakítsa a színeket a készülőben lévő művéhez.

8 kicsi pamacsból álló fonal különlegesség, egy kis kihívás, de ettől lesz egyedi.

Próbáld ki Te is!