Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Bugeto poliészter puzzle fonal

A Bugeto termékcsalád új tagja a csodálatos szinharmóniában pompázó 100% poliészter puzzle fonalak.

Attól olyan különleges, mert úgy alakítod a színeket, ahogyan Te szeretnéd.

8 kis pamacsból áll, összesen 350 gramm, 260 méter, 3 mm vastag és 30 fokon mosható.

Táskát, terítőt, függönyt, de még felsőruházat készítésére is alkalmas.

6 mm horgolótűt javaslok hozzá

Ára: 2.200,-Ft

 

Rendezés:
Nézet:
6 db raktáron
2.200 Ft
Nyári orgona puzzle fonal Ismerd meg a Bugeto termékcsalád legújabb büszkeségét, a csodálatos színharmóniában pompázó Puzzle fonalat. Ez a 100% poliészter fonal 350 gramm súlyú, 260 méter hosszú és 3 mm vastag, így tökéletes választás táskák, terítők, függönyök és akár felsőruházat készítéséhez is. A fonal 30 fokon mosható, így könnyen tisztán tartható. Kísérletezz a színekkel, és valósítsd meg elképzeléseidet! 6 mm-es horgolótű használatát javasoljuk. Most mindössze 2.200 Ft-ért a tiéd lehet ez a sokoldalú fonal.

Engedd szabadjára kreativitásodat a Puzzle fonallal!
3 db raktáron
2.200 Ft
Tengerszem puzzle fonal Ismerd meg a Bugeto termékcsalád legújabb büszkeségét, a csodálatos színharmóniában pompázó Puzzle fonalat. Ez a 100% poliészter fonal 350 gramm súlyú, 260 méter hosszú és 3 mm vastag, így tökéletes választás táskák, terítők, függönyök és akár felsőruházat készítéséhez is. A fonal 30 fokon mosható, így könnyen tisztán tartható. Kísérletezz a színekkel, és valósítsd meg elképzeléseidet! 6 mm-es horgolótű használatát javasoljuk. Most mindössze 2.200 Ft-ért a tiéd lehet ez a sokoldalú fonal.

Engedd szabadjára kreativitásodat a Puzzle fonallal!
7 db raktáron
2.200 Ft
Jin-Jang puzzle fonal Ismerd meg a Bugeto termékcsalád legújabb büszkeségét, a csodálatos színharmóniában pompázó Puzzle fonalat. Ez a 100% poliészter fonal 350 gramm súlyú, 260 méter hosszú és 3 mm vastag, így tökéletes választás táskák, terítők, függönyök és akár felsőruházat készítéséhez is. A fonal 30 fokon mosható, így könnyen tisztán tartható. Kísérletezz a színekkel, és valósítsd meg elképzeléseidet! 6 mm-es horgolótű használatát javasoljuk. Most mindössze 2.200 Ft-ért a tiéd lehet ez a sokoldalú fonal.

Engedd szabadjára kreativitásodat a Puzzle fonallal!
4 db raktáron
2.200 Ft
Kánkán puzzle fonal Ismerd meg a Bugeto termékcsalád legújabb büszkeségét, a csodálatos színharmóniában pompázó Puzzle fonalat. Ez a 100% poliészter fonal 350 gramm súlyú, 260 méter hosszú és 3 mm vastag, így tökéletes választás táskák, terítők, függönyök és akár felsőruházat készítéséhez is. A fonal 30 fokon mosható, így könnyen tisztán tartható. Kísérletezz a színekkel, és valósítsd meg elképzeléseidet! 6 mm-es horgolótű használatát javasoljuk. Most mindössze 2.200 Ft-ért a tiéd lehet ez a sokoldalú fonal.

Engedd szabadjára kreativitásodat a Puzzle fonallal!
9 db raktáron
2.200 Ft
Gleccser puzzle fonal Ismerd meg a Bugeto termékcsalád legújabb büszkeségét, a csodálatos színharmóniában pompázó Puzzle fonalat. Ez a 100% poliészter fonal 350 gramm súlyú, 260 méter hosszú és 3 mm vastag, így tökéletes választás táskák, terítők, függönyök és akár felsőruházat készítéséhez is. A fonal 30 fokon mosható, így könnyen tisztán tartható. Kísérletezz a színekkel, és valósítsd meg elképzeléseidet! 6 mm-es horgolótű használatát javasoljuk. Most mindössze 2.200 Ft-ért a tiéd lehet ez a sokoldalú fonal.

Engedd szabadjára kreativitásodat a Puzzle fonallal!
3 db raktáron
2.200 Ft
Homok titka puzzle fonal Ismerd meg a Bugeto termékcsalád legújabb büszkeségét, a csodálatos színharmóniában pompázó Puzzle fonalat. Ez a 100% poliészter fonal 350 gramm súlyú, 260 méter hosszú és 3 mm vastag, így tökéletes választás táskák, terítők, függönyök és akár felsőruházat készítéséhez is. A fonal 30 fokon mosható, így könnyen tisztán tartható. Kísérletezz a színekkel, és valósítsd meg elképzeléseidet! 6 mm-es horgolótű használatát javasoljuk. Most mindössze 2.200 Ft-ért a tiéd lehet ez a sokoldalú fonal.

Engedd szabadjára kreativitásodat a Puzzle fonallal!
3 db raktáron
2.200 Ft
Homoki fuvallat puzzle fonal Ismerd meg a Bugeto termékcsalád legújabb büszkeségét, a csodálatos színharmóniában pompázó Puzzle fonalat. Ez a 100% poliészter fonal 350 gramm súlyú, 260 méter hosszú és 3 mm vastag, így tökéletes választás táskák, terítők, függönyök és akár felsőruházat készítéséhez is. A fonal 30 fokon mosható, így könnyen tisztán tartható. Kísérletezz a színekkel, és valósítsd meg elképzeléseidet! 6 mm-es horgolótű használatát javasoljuk. Most mindössze 2.200 Ft-ért a tiéd lehet ez a sokoldalú fonal.

Engedd szabadjára kreativitásodat a Puzzle fonallal!
2 db raktáron
2.200 Ft
Kimonó puzzle fonal Ismerd meg a Bugeto termékcsalád legújabb büszkeségét, a csodálatos színharmóniában pompázó Puzzle fonalat. Ez a 100% poliészter fonal 350 gramm súlyú, 260 méter hosszú és 3 mm vastag, így tökéletes választás táskák, terítők, függönyök és akár felsőruházat készítéséhez is. A fonal 30 fokon mosható, így könnyen tisztán tartható. Kísérletezz a színekkel, és valósítsd meg elképzeléseidet! 6 mm-es horgolótű használatát javasoljuk. Most mindössze 2.200 Ft-ért a tiéd lehet ez a sokoldalú fonal.

Engedd szabadjára kreativitásodat a Puzzle fonallal!
5 db raktáron
2.200 Ft
Csuhébaba puzzle fonal Ismerd meg a Bugeto termékcsalád legújabb büszkeségét, a csodálatos színharmóniában pompázó Puzzle fonalat. Ez a 100% poliészter fonal 350 gramm súlyú, 260 méter hosszú és 3 mm vastag, így tökéletes választás táskák, terítők, függönyök és akár felsőruházat készítéséhez is. A fonal 30 fokon mosható, így könnyen tisztán tartható. Kísérletezz a színekkel, és valósítsd meg elképzeléseidet! 6 mm-es horgolótű használatát javasoljuk. Most mindössze 2.200 Ft-ért a tiéd lehet ez a sokoldalú fonal.

Engedd szabadjára kreativitásodat a Puzzle fonallal!
7 db raktáron
2.200 Ft
Turbán puzzle fonal Ismerd meg a Bugeto termékcsalád legújabb büszkeségét, a csodálatos színharmóniában pompázó Puzzle fonalat. Ez a 100% poliészter fonal 350 gramm súlyú, 260 méter hosszú és 3 mm vastag, így tökéletes választás táskák, terítők, függönyök és akár felsőruházat készítéséhez is. A fonal 30 fokon mosható, így könnyen tisztán tartható. Kísérletezz a színekkel, és valósítsd meg elképzeléseidet! 6 mm-es horgolótű használatát javasoljuk. Most mindössze 2.200 Ft-ért a tiéd lehet ez a sokoldalú fonal.

Engedd szabadjára kreativitásodat a Puzzle fonallal!
6 db raktáron
2.200 Ft
Papagájvirág puzzle fonal Ismerd meg a Bugeto termékcsalád legújabb büszkeségét, a csodálatos színharmóniában pompázó Puzzle fonalat. Ez a 100% poliészter fonal 350 gramm súlyú, 260 méter hosszú és 3 mm vastag, így tökéletes választás táskák, terítők, függönyök és akár felsőruházat készítéséhez is. A fonal 30 fokon mosható, így könnyen tisztán tartható. Kísérletezz a színekkel, és valósítsd meg elképzeléseidet! 6 mm-es horgolótű használatát javasoljuk. Most mindössze 2.200 Ft-ért a tiéd lehet ez a sokoldalú fonal.

Engedd szabadjára kreativitásodat a Puzzle fonallal!
9 db raktáron
2.200 Ft
Makeup puzzle fonal Ismerd meg a Bugeto termékcsalád legújabb büszkeségét, a csodálatos színharmóniában pompázó Puzzle fonalat. Ez a 100% poliészter fonal 350 gramm súlyú, 260 méter hosszú és 3 mm vastag, így tökéletes választás táskák, terítők, függönyök és akár felsőruházat készítéséhez is. A fonal 30 fokon mosható, így könnyen tisztán tartható. Kísérletezz a színekkel, és valósítsd meg elképzeléseidet! 6 mm-es horgolótű használatát javasoljuk. Most mindössze 2.200 Ft-ért a tiéd lehet ez a sokoldalú fonal.

Engedd szabadjára kreativitásodat a Puzzle fonallal!
10 db raktáron
2.200 Ft
Bahama-sziget puzzle fonal Ismerd meg a Bugeto termékcsalád legújabb büszkeségét, a csodálatos színharmóniában pompázó Puzzle fonalat. Ez a 100% poliészter fonal 350 gramm súlyú, 260 méter hosszú és 3 mm vastag, így tökéletes választás táskák, terítők, függönyök és akár felsőruházat készítéséhez is. A fonal 30 fokon mosható, így könnyen tisztán tartható. Kísérletezz a színekkel, és valósítsd meg elképzeléseidet! 6 mm-es horgolótű használatát javasoljuk. Most mindössze 2.200 Ft-ért a tiéd lehet ez a sokoldalú fonal.

Engedd szabadjára kreativitásodat a Puzzle fonallal!
13 db raktáron
2.200 Ft
Jáde puzzle fonal Ismerd meg a Bugeto termékcsalád legújabb büszkeségét, a csodálatos színharmóniában pompázó Puzzle fonalat. Ez a 100% poliészter fonal 350 gramm súlyú, 260 méter hosszú és 3 mm vastag, így tökéletes választás táskák, terítők, függönyök és akár felsőruházat készítéséhez is. A fonal 30 fokon mosható, így könnyen tisztán tartható. Kísérletezz a színekkel, és valósítsd meg elképzeléseidet! 6 mm-es horgolótű használatát javasoljuk. Most mindössze 2.200 Ft-ért a tiéd lehet ez a sokoldalú fonal.

Engedd szabadjára kreativitásodat a Puzzle fonallal!
5 db raktáron
2.200 Ft
Selyem brokát puzzle fonal Ismerd meg a Bugeto termékcsalád legújabb büszkeségét, a csodálatos színharmóniában pompázó Puzzle fonalat. Ez a 100% poliészter fonal 350 gramm súlyú, 260 méter hosszú és 3 mm vastag, így tökéletes választás táskák, terítők, függönyök és akár felsőruházat készítéséhez is. A fonal 30 fokon mosható, így könnyen tisztán tartható. Kísérletezz a színekkel, és valósítsd meg elképzeléseidet! 6 mm-es horgolótű használatát javasoljuk. Most mindössze 2.200 Ft-ért a tiéd lehet ez a sokoldalú fonal.

Engedd szabadjára kreativitásodat a Puzzle fonallal!
6 db raktáron
2.200 Ft
Rézműves otthona puzzle fonal Ismerd meg a Bugeto termékcsalád legújabb büszkeségét, a csodálatos színharmóniában pompázó Puzzle fonalat. Ez a 100% poliészter fonal 350 gramm súlyú, 260 méter hosszú és 3 mm vastag, így tökéletes választás táskák, terítők, függönyök és akár felsőruházat készítéséhez is. A fonal 30 fokon mosható, így könnyen tisztán tartható. Kísérletezz a színekkel, és valósítsd meg elképzeléseidet! 6 mm-es horgolótű használatát javasoljuk. Most mindössze 2.200 Ft-ért a tiéd lehet ez a sokoldalú fonal.

Engedd szabadjára kreativitásodat a Puzzle fonallal!

Bugeto Puzzle Fonal

A fantázia fonalak közé sorolnám a puzzle fonalat, mert a színek változásával egyidőben változik a textúránk, a design és ettől lesz egyedi, különleges.

Szeretem az ilyen fonalakat, megmozgatja a képzelőerőt és csodás tárgyak kelnek életre a kezed munkájától.

Merülj el a képzeletek világában és próbáld ki ezt a csodás fonalat.

A puzzle fonalak különleges tulajdonsága a képzelőerő.

Minden rajtad múlik és ahogy Te szeretnéd. Játsz a színekkel és alkoss egyedi termékeket.

350 g - 260 méter - 3 mm vastagság

Ára: 2.200 Ft