Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Hátizsákhoz behúzópánt

Szintetikus bőr behúzópánt táskákhoz

Fedezd fel a szintetikus bőrből készült 42 cm hosszú és 1 cm széles behúzópántok széles választékát táskáidhoz. Ezek a tartós és esztétikus pántok minden táskakészítő igényét kielégítik, legyen szó akár saját készítésű, akár felújított darabokról.

Praktikus és könnyen tisztítható behúzópánt

A szintetikus bőr behúzópántok nemcsak elegáns megjelenést biztosítanak, hanem rendkívül praktikusak is. Mosógépben 30 fokon moshatók, így könnyen tisztán tarthatók. Ez a tulajdonság különösen fontos a mindennapi használatra szánt táskák esetében, amelyek gyakran koszolódnak.

Széles színválaszték a behúzópántokból

A behúzópántok minden színben elérhetők webáruházunkban és üzletünkben egyaránt. Válaszd ki a tökéletes árnyalatot, hogy táskád stílusos és egyedi legyen. Böngéssz kínálatunkban, és találd meg a számodra legmegfelelőbb pántot!

Rendezés:
Nézet:
28 db raktáron
900 Ft
Behúzópánt - tűzpiros színben. A bőr behúzó pánt tökéletes választás hátizsákokhoz és táskákhoz, amelyeket stílusosan szeretnél egyedivé tenni. Kiváló minőségű bőrből készült, és rendkívül praktikus a mindennapi használatban. A pántok moshatóak, így könnyedén tisztán tarthatóak. Ezek a bőr behúzó pántok nem csupán tartósságukról és megbízhatóságukról híresek, hanem stílusukról és sokoldalúságukról is.
28 db raktáron
900 Ft
Behúzópánt hátizsákhoz - törtfehér. A bőr behúzó pánt tökéletes választás hátizsákokhoz és táskákhoz, amelyeket stílusosan szeretnél egyedivé tenni. Kiváló minőségű bőrből készült, és rendkívül praktikus a mindennapi használatban. A pántok moshatóak, így könnyedén tisztán tarthatóak. Ezek a bőr behúzó pántok nem csupán tartósságukról és megbízhatóságukról híresek, hanem stílusukról és sokoldalúságukról is.
25 db raktáron
900 Ft
Behúzópánt hátizsákhoz - mustár sárga. A bőr behúzó pánt tökéletes választás hátizsákokhoz és táskákhoz, amelyeket stílusosan szeretnél egyedivé tenni. Kiváló minőségű bőrből készült, és rendkívül praktikus a mindennapi használatban. A pántok moshatóak, így könnyedén tisztán tarthatóak. Ezek a bőr behúzó pántok nem csupán tartósságukról és megbízhatóságukról híresek, hanem stílusukról és sokoldalúságukról is.
17 db raktáron
900 Ft
Behúzópánt hátizsákhoz - fekete -. A bőr behúzó pánt tökéletes választás hátizsákokhoz és táskákhoz, amelyeket stílusosan szeretnél egyedivé tenni. Kiváló minőségű bőrből készült, és rendkívül praktikus a mindennapi használatban. A pántok moshatóak, így könnyedén tisztán tarthatóak. Ezek a bőr behúzó pántok nem csupán tartósságukról és megbízhatóságukról híresek, hanem stílusukról és sokoldalúságukról is.
8 db raktáron
900 Ft
Behúzópánt hátizsákhoz - púder rózsaszín -. A bőr behúzó pánt tökéletes választás hátizsákokhoz és táskákhoz, amelyeket stílusosan szeretnél egyedivé tenni. Kiváló minőségű bőrből készült, és rendkívül praktikus a mindennapi használatban. A pántok moshatóak, így könnyedén tisztán tarthatóak. Ezek a bőr behúzó pántok nem csupán tartósságukról és megbízhatóságukról híresek, hanem stílusukról és sokoldalúságukról is.
11 db raktáron
900 Ft
Behúzópánt hátizsákhoz - matróz kék -. A bőr behúzó pánt tökéletes választás hátizsákokhoz és táskákhoz, amelyeket stílusosan szeretnél egyedivé tenni. Kiváló minőségű bőrből készült, és rendkívül praktikus a mindennapi használatban. A pántok moshatóak, így könnyedén tisztán tarthatóak. Ezek a bőr behúzó pántok nem csupán tartósságukról és megbízhatóságukról híresek, hanem stílusukról és sokoldalúságukról is.
3 db raktáron
900 Ft
Behúzópánt hátizsákhoz - pasztell lila -. A bőr behúzó pánt tökéletes választás hátizsákokhoz és táskákhoz, amelyeket stílusosan szeretnél egyedivé tenni. Kiváló minőségű bőrből készült, és rendkívül praktikus a mindennapi használatban. A pántok moshatóak, így könnyedén tisztán tarthatóak. Ezek a bőr behúzó pántok nem csupán tartósságukról és megbízhatóságukról híresek, hanem stílusukról és sokoldalúságukról is.
12 db raktáron
900 Ft
Behúzópánt hátizsákhoz -tavasz zöld -. A bőr behúzó pánt tökéletes választás hátizsákokhoz és táskákhoz, amelyeket stílusosan szeretnél egyedivé tenni. Kiváló minőségű bőrből készült, és rendkívül praktikus a mindennapi használatban. A pántok moshatóak, így könnyedén tisztán tarthatóak. Ezek a bőr behúzó pántok nem csupán tartósságukról és megbízhatóságukról híresek, hanem stílusukról és sokoldalúságukról is.
25 db raktáron
900 Ft
Behúzópánt hátizsákhoz - menta -. A bőr behúzó pánt tökéletes választás hátizsákokhoz és táskákhoz, amelyeket stílusosan szeretnél egyedivé tenni. Kiváló minőségű bőrből készült, és rendkívül praktikus a mindennapi használatban. A pántok moshatóak, így könnyedén tisztán tarthatóak. Ezek a bőr behúzó pántok nem csupán tartósságukról és megbízhatóságukról híresek, hanem stílusukról és sokoldalúságukról is.
19 db raktáron
900 Ft
Behúzópánt hátizsákhoz - galamb szürke -. A bőr behúzó pánt tökéletes választás hátizsákokhoz és táskákhoz, amelyeket stílusosan szeretnél egyedivé tenni. Kiváló minőségű bőrből készült, és rendkívül praktikus a mindennapi használatban. A pántok moshatóak, így könnyedén tisztán tarthatóak. Ezek a bőr behúzó pántok nem csupán tartósságukról és megbízhatóságukról híresek, hanem stílusukról és sokoldalúságukról is.
1 db raktáron
900 Ft
Behúzópánt hátizsákhoz - Manhattan szürke -. A bőr behúzó pánt tökéletes választás hátizsákokhoz és táskákhoz, amelyeket stílusosan szeretnél egyedivé tenni. Kiváló minőségű bőrből készült, és rendkívül praktikus a mindennapi használatban. A pántok moshatóak, így könnyedén tisztán tarthatóak. Ezek a bőr behúzó pántok nem csupán tartósságukról és megbízhatóságukról híresek, hanem stílusukról és sokoldalúságukról is.
29 db raktáron
900 Ft
Behúzópánt hátizsákhoz - Érett barna -. A bőr behúzó pánt tökéletes választás hátizsákokhoz és táskákhoz, amelyeket stílusosan szeretnél egyedivé tenni. Kiváló minőségű bőrből készült, és rendkívül praktikus a mindennapi használatban. A pántok moshatóak, így könnyedén tisztán tarthatóak. Ezek a bőr behúzó pántok nem csupán tartósságukról és megbízhatóságukról híresek, hanem stílusukról és sokoldalúságukról is.
20 db raktáron
900 Ft
Behúzópánt hátizsákhoz - Krém -. A bőr behúzó pánt tökéletes választás hátizsákokhoz és táskákhoz, amelyeket stílusosan szeretnél egyedivé tenni. Kiváló minőségű bőrből készült, és rendkívül praktikus a mindennapi használatban. A pántok moshatóak, így könnyedén tisztán tarthatóak. Ezek a bőr behúzó pántok nem csupán tartósságukról és megbízhatóságukról híresek, hanem stílusukról és sokoldalúságukról is.
11 db raktáron
900 Ft
Behúzópánt hátizsákhoz - Pezsgő -. A bőr behúzó pánt tökéletes választás hátizsákokhoz és táskákhoz, amelyeket stílusosan szeretnél egyedivé tenni. Kiváló minőségű bőrből készült, és rendkívül praktikus a mindennapi használatban. A pántok moshatóak, így könnyedén tisztán tarthatóak. Ezek a bőr behúzó pántok nem csupán tartósságukról és megbízhatóságukról híresek, hanem stílusukról és sokoldalúságukról is.
19 db raktáron
900 Ft
Behúzópánt hátizsákhoz - Sötét szürke -. A bőr behúzó pánt tökéletes választás hátizsákokhoz és táskákhoz, amelyeket stílusosan szeretnél egyedivé tenni. Kiváló minőségű bőrből készült, és rendkívül praktikus a mindennapi használatban. A pántok moshatóak, így könnyedén tisztán tarthatóak. Ezek a bőr behúzó pántok nem csupán tartósságukról és megbízhatóságukról híresek, hanem stílusukról és sokoldalúságukról is.
2 db raktáron
900 Ft
Behúzópánt hátizsákhoz - Hófehér -. A bőr behúzó pánt tökéletes választás hátizsákokhoz és táskákhoz, amelyeket stílusosan szeretnél egyedivé tenni. Kiváló minőségű bőrből készült, és rendkívül praktikus a mindennapi használatban. A pántok moshatóak, így könnyedén tisztán tarthatóak. Ezek a bőr behúzó pántok nem csupán tartósságukról és megbízhatóságukról híresek, hanem stílusukról és sokoldalúságukról is.
25 db raktáron
900 Ft
Behúzópánt hátizsákhoz - Ezüstös szürke -. A bőr behúzó pánt tökéletes választás hátizsákokhoz és táskákhoz, amelyeket stílusosan szeretnél egyedivé tenni. Kiváló minőségű bőrből készült, és rendkívül praktikus a mindennapi használatban. A pántok moshatóak, így könnyedén tisztán tarthatóak. Ezek a bőr behúzó pántok nem csupán tartósságukról és megbízhatóságukról híresek, hanem stílusukról és sokoldalúságukról is.
17 db raktáron
900 Ft
Behúzópánt hátizsákhoz - Türkizkék -. A bőr behúzó pánt tökéletes választás hátizsákokhoz és táskákhoz, amelyeket stílusosan szeretnél egyedivé tenni. Kiváló minőségű bőrből készült, és rendkívül praktikus a mindennapi használatban. A pántok moshatóak, így könnyedén tisztán tarthatóak. Ezek a bőr behúzó pántok nem csupán tartósságukról és megbízhatóságukról híresek, hanem stílusukról és sokoldalúságukról is.
4 db raktáron
900 Ft
Behúzópánt hátizsákhoz - Okker sárga -. A bőr behúzó pánt tökéletes választás hátizsákokhoz és táskákhoz, amelyeket stílusosan szeretnél egyedivé tenni. Kiváló minőségű bőrből készült, és rendkívül praktikus a mindennapi használatban. A pántok moshatóak, így könnyedén tisztán tarthatóak. Ezek a bőr behúzó pántok nem csupán tartósságukról és megbízhatóságukról híresek, hanem stílusukról és sokoldalúságukról is.
18 db raktáron
900 Ft
Behúzópánt hátizsákhoz - Grafit szürke -. A bőr behúzó pánt tökéletes választás hátizsákokhoz és táskákhoz, amelyeket stílusosan szeretnél egyedivé tenni. Kiváló minőségű bőrből készült, és rendkívül praktikus a mindennapi használatban. A pántok moshatóak, így könnyedén tisztán tarthatóak. Ezek a bőr behúzó pántok nem csupán tartósságukról és megbízhatóságukról híresek, hanem stílusukról és sokoldalúságukról is.

Táskabehúzó előnyei

A táskabehúzó ideális kiegészítő horgolt vagy kötött táskákhoz, amely segít szűkíteni a nyílást, és egy csinos eleme lehet hátizsákoknak és kézitáskáknak. Nagy előnye, hogy mosógépben 30 fokon mosható, így könnyen tisztán tartható. Minden színben elérhető, így könnyen megtalálhatod a táskádhoz legjobban illő változatot.

Biztonság és funkcionalitás táskabehúzóval

A táskabehúzó fontos része hátizsákok és "batyus" táskák készítésének, mivel segítségével egyszerűen nyithatod és zárhatod a felső részt, biztosítva a táska tartalmának biztonságát. A behúzópánt egyik részét átdugod a táskán, majd visszahelyezed a tartójába, és már készen is van.

Széles színválaszték és könnyű tisztíthatóság

A táskabehúzók minden színben elérhetők, így könnyedén megtalálhatod a táskádhoz legjobban illő árnyalatot. Ezek a behúzópántok mosógépben 30 fokon moshatók, ami biztosítja a hosszú távú tisztaságot és karbantartást. Áruk 900 Ft, így megfizethető és praktikus választás minden táskakészítő számára.